Avarie pe strada Mugurului din Constanța

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Mugurului, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de strada Micșunelelor și Șoseaua Mangaliei, astăzi – 15 iunie 2020, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

De asemenea, pentru remedierea avariei în condiții de siguranță s-a impus întreruperea furnizării apei în intervalul menționat către consumatorii aflați în perimetrul delimitat de străzile: Mugurului – Micșunelelor – Sălciilor – Șoseaua Mangaliei – Mugurului, precum și către Secția 5 Poliție.

Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât si abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular