Roata adusă de Făgădău, contestată de opoziție dar cerută de constănțeni. Cifre uluitoare în primele două seri

Undeva la începutul anului, într-un moment în care se semna ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea Cazinoului din Constanța, primarul Decebal Făgădău anunța instalarea unei roți ”precum cea din Londra”, pe faleza din oraș, în parcarea de la Poarta 1.

WhatsApp Image 2020-06-27 at 11.10.35 (2)

Din acel moment, opoziția a început să arunce pe piață o sumedenie de zvonuri. Că roata nu vine, că e o promisiune de campanie ce nu se va realiza și alte chestiuni de genul respectiv, condimentate cu tot felul de poze făcute ”la caterincă”.

Apoi, peste Constanța s-a abătut pandemia de coronavirus și, pentru o perioadă, roata a fost dată uitării. Până când, de curând, primarul a anunțat că … vine roata.

WhatsApp Image 2020-06-27 at 11.10.35 (3)

Și zvonurile au început din nou, doar că de data asta, opoziția a aruncat în online un alt ton, insistând pe ideea că nu avem nevoie de o asemenea roată, că sunt probleme mai mari de rezolvat, că n-o să ai ce vedea din roata respectivă și câte și mai câte.

Lucrurile au mers însă pe făgașul normal, roata a fost instalată și, ce să vezi, constănțenii au cerut, în număr foarte mare chiar, să încerce o tură cu această nouă atracție a orașului.

 

Vineri a fost prima zi în care roata londoneză a fost pusă în funcțiune, fără ca deschiderea să fie anunțată.

În ciuda lipsei de promovare, 500 de bilete au fost vândute în primele două ore de la deschidere, vineri seara. 

Sâmbătă, cererea s-a dublat, peste 900 de bilete fiind vândute în câteva ore. 

”Tomis Eye”, așa cum a fost botezată roata instalată la Constanța, are 26 de gondole cu șase locuri, fiecare. Prețul unui bilet este de 20 de lei, pensionarii au reducere de 50 %.

WhatsApp Image 2020-06-27 at 11.11.18

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular