Frizerul liberal George Tufă vrea ca la Cumpăna soarele să se învârtă în jurul său

Am primit, pe adresa redacției, un comunicat de presă. Trimis de o firmă anonimă de media, dar asumat de un anume George Tufă, candidat la Primăria Cumpăna din partea PNL Constanța. Fiind un personaj despre care n-am mai auzit până acum, în politica locală, am verificat să vedem cu ce se ocupă.

Am întrebat prietenii noștri din Cumpăna cine e acest George Tufă, dar n-au știut să ne spună exact decât că ar fi frizer și că se fâțâie prin comună la bordul unui Range Rover de lux.

După ce am ”săpat„ un pic, am aflat că domnul George Tufă are 33 de ani și este patronul ”80 Studio” de pe strada Siretului nr 21 din Constanța. Este născut în Medgidia.

Conform portalului Confidas.ro, George Cosmin Tufă a fost asociat în mai multe firmulițe, pe care le-a închis pe rând, după un an sau doi.

Revenind la comunicatul de presă pe care l-am primit astăzi, haideți să-l analizăm împreună.

”PNL Cumpăna invită partidele de dreapta să se alăture proiectului de a dezvolta comuna.” 

Care proiect, nu ne spune, noi n-am reușit să-l găsim.

Invitația la un dialog constructiv în vederea identificării celei mai bune formule politice pentru a înlătura dezastrul PSD-ul din administrația locală nu poate aduce decât beneficii viitorului nostru și al copiiilor noștri.”

N-am prea înțeles, sincer. O înșiruire de clișee, pe modelul ”să fie bine ca să nu fie rău”.

Dacă la suprafață Cumpăna pare un model de succes, de fapt ca în majoritatea administrațiilor conduse de PSD din județ și din țară, acestea sunt responsabile pentru declinul pe care calitatea vieții l-a înregistrat în ultimul deceniu în toată România.”

Adică, în opinia celui care a scris comunicatul, administrațiile locale PSD din toată țara par modele de succes, dar nu sunt. Noi credeam că nici măcar nu par …

”Am omis timp de mulți ani oportunități importante de dezvoltare, infrastructura doar s-a deteriorat, sistemul local de sănătate este subdimensionat, termoficarea este la pământ, oportunitățile locale de business nu au fost încurajate. Toate acestea sunt consecințele dezastrului PSD.”

În urmă cu doar un an, George Cosmin Tufă ne prezenta un video (penibil) despre cât e de bine să locuiești în Cumpăna. Nu mai înțelegem când ne-a spus adevărul, atunci sau acum?

Și ultima frază a comunicatului, preferata noastră: ”Este momentul ca toți liderii de dreapta din Cumpăna să ne așezăm la aceeași masă pentru că toți locuitorii așteaptă de la noi responsabilitate, viziune, asumare, nu orgolii și competiții care doar ar favoriza PSD-ul.”

Dragul de el, e lider de dreapta, ați înțeles? E născut în Medgidia, are coafor în Constanța și vrea primar la Cumpăna.

Fără îndoială, Mariana Gâju trebuie îndepărtată din fruntea administrației locale din Cumpăna, dar acest lucru nu se va întâmpla cu astfel de glume de candidați.

Când ești tufă, stai acasă, lași politica pentru oameni pricepuți, credem noi.

 

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular