Sorin Strutinsky a plecat din țară acum trei zile

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru identificarea unui bărbat de 53 de ani, din Constanța, persoana în cauză fiind dată în urmărire națională.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru emiterea unui mandat european de arestare și a cererii de urmărire internațională pe numele acestuia.

În cursul zilei de astăzi, pe numele bărbatului în cauză a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 10 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență în formă continuată, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată și spălare a banilor în formă continuată.

Este vorba de Sorin Strutinsky. Sursele noastre spun că fostul partener de afaceri al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu a plecat din țară în data de 3 iulie, pe la Vama Veche. Acesta nu avea interdicție de a părăsi țara.

De asemenea, apropiați ai lui Strutinsky spun că acesta ar deține cetățenie israeliană, această țară fiind destinația afaceristului. Statul ISRAEL este cunoscut pentru faptul că nu-și extrădează cetățenii.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular