Cea mai îndrăzneață idee vine de la candidatul Tudorel Chesoi. ”Primăria se va muta în cartier”

Am auzit multe idei, în preajma campaniilor electorale, de la zeci și zeci de candidați pe care i-am urmărit. Una dintre cele mai interesante idei, pe care orice primar în funcție ar trebui s-o pună în practică, a fost prezentată astăzi de candidatul Alianței Național Țărăniste pentru Primăria Constanța, Tudorel Chesoi.

În cadrul unei conferințe de presă, ținută în mod inedit pe un spațiu verde aparținând Primăriei, care nu a mai fost îngrijit de ani de zile și zace abandonat, Tudorel Chesoi a spus jurnaliștilor că în calitate de viitor primar, intenționează să înființeze 10 sedii ale Primăriei Constanța în cartierele orașului, pentru ca oamenii să aibă posibilitatea de a semnala problemele zonei în care locuiesc mult mai ușor.

”Constănțeanul nu reușește astăzi să aibă un dialog ferm cu primarul și aparatul acestuia. Din acest motiv, intenționez să înființez 10 birouri ale Primăriei, cu doi sau trei funcționari care să lucreze acolo și care să aibă misiunea clară de a asculta omul, de a afla care sunt problemele zonei, de a propune către mine soluții de rezolvare și finanțare și chiar periodic să inspecteze zona pentru a identifica problemele. Lunar, acești angajați vor prezenta rapoarte, pentru ca primarul și echipa lui să știe foarte bine nevoile fiecărui cartier în parte. În acest fel, omul va fi ascultat și activitatea va fi nu doar eficientă dar cu adevărat în sprijinul său.”, a declarat Tudorel Chesoi.

Ce părere aveți?

În conferința de presă susținută în cartierul Inel 2, într-o zonă insalubră și abandonată, deși aflată în vecinătatea blocurilor, Tudorel Chesoi a avut din nou un discurs extrem de dur la adresa administrației Făgădău.

Noi țineam pasul cu Bucureștiul, eram pe locul 2. Acum cred că suntem pe ultimele locuri și o spun cu tristețe. De vină nu sunteți nici dv, nici eu, de vină este administrația locală, condusă de Decebal Făgădău, în calitate de viceprimar și primar, de 10 ani. Domnii viceprimari și domnul primar nu au nicio justificare pentru modul cum arată aceste zone, de fapt trei sferturi din orașul nostru. Administrația publică a ignorat pur și simplu o mare parte a orașului nostru”, a declarat Tudorel Chesoi.

Tudorel Chesoi a fost, de asemenea, singurul candidat pentru Primăria Constanța care a spus că dacă după primii doi ani de mandat va exista un spațiu verde neamenajat în Constanța, își va prezenta public demisia. Un angajament pe care nu l-am mai auzit de multă vreme de la candidații constănțeni.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular