Primăria Constanța și Polaris vă invită să păstrați orașul curat

Pentru a fi menținut un climat de curățenie pe străzile, în parcurile și promanadele din oraș, pe aleile dintre blocuri și zonele pietonale din municipiul Constanța se desfășoară constant acțiuni de igienizare și salubrizare.

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică, împreună cu societatea de salubrizare a orașului acționează zi de zi pentru igienizarea și salubrizarea domeniului public. 4 aspiratoare stradale și 10 automături curăță în permanență zonele pietonale intens circulate, în timp ce angajații societății de salubrizare golesc coșurile de gunoi stradale. De asemenea, se mătură străzile din oraș mecanizat, iar utilajele specializate spală zi de zi trotuarele și zonele pietonale conform unor grafice bine stabilite.

Nimic nu se poate face însă fără ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din orașul nostru.

Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar atunci când observați persoane care aruncă gunoaiele pe domeniul public apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241/484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

curatenie (6) (1) curatenie (4) (1) curatenie (5) (1) curatenie (3) (1) curatenie (2) (1) curatenie (1) (1) curatenie (6) curatenie (5) curatenie (4) curatenie (3) curatenie (2) curatenie (1)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular