Frizerul Tufă, candidat PNL pentru Primăria Cumpăna, spulberă orice îndoială: e un prost.

Sigur că titlul poate părea dur. La fel de sigur, există posibilitatea ca domnul candidat al PNL pentru Primăria Cumpăna să considere că l-am jignit și să-și caute dreptatea în fața instanței. Are tot dreptul și-l încurajăm s-o facă. Noi, membrii echipei Constanta.ro am votat și-l considerăm un prost. Și vă explicăm și de ce.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a căutat sprijin de la primul ministru, Ludovic Orban și de la ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, pentru problemele legate de malul canalului care se surpă cu tot cu câteva case din zonă. Ce a primit Mariana Gâju, ne explică mândru, domnul George Tufă, liberal de seamă și dornic să fie primar al comunei. Și ne explică totul printr-o postare pe Facebook, pe care simțim nevoia s-o disecăm. Ia să vedem.

”Când stai pe holuri și apoi minți oamenii…
Fostul angajat al Cooperativei Agricole de Producție Cumpăna, în perioada atât de dragă domniei sale și în prezent cocoțată într-o funcție pe care o va părăsi în această toamnă, ne-a mințit și astăzi. Doamna cu coc nu a avut nicio discuție cu primul ministru al României, domnul Ludovic Orban, nici cu ministrul Lucrărilor Publice, domnul Ion Ștefan. În realitate, așa cum se vede și în fotografiile domniei sale, a stat cu orele pe HOLURILE Guvernului, timp în care niciuna dintre persoanele menționate nu au băgat-o în seamă. În schimb, singurul om cu activitate în această poveste a fost „cărăușul” care a stat pe fază să pozeze în cele câteva secunde în care domnul premier și domnul ministru au „expediat-o” politicos.
Spre deosebire de guvernările PSD, Guvernul PNL și premierul Ludovic Orban au alocat deja sumele necesare pentru consolidarea malului stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră din dreptul comunei Cumpăna. De asemenea, nu este o promisiune pentru domnia sa, Guvernul PNL garantează finalizarea lucrărilor în timp util, care se desfășoară de mai multe luni.
Doamna de la Secția „jumulit pui” s-a întors acasă exact ca în timpul guvernărilor PSD: cu o poză!”

Așadar domnul FRIZER George Tufă, frizer da?, râde de Mariana Gâju încercând s-o ridiculizeze pentru că aceasta ar fi lucrat la cooperativa locală. Îți dai seama câți oameni jignești în felul acesta domnule frizer candidat? O numește de asemenea ”doamna cu coc”. E ceva rău probabil în a avea coc, știe el mai bine, doar e pe specificul lui. Mai departe, ne spune despre Mariana Gâju că nu a avut nicio discuție cu mai marii liberali de la București, care .. spune domnul Tufă cu mândrie, au ținut primarul comunei Cumpăna (da băi Tufă, nu pe Mariana Gâju) ore în șir pe holurile instituțiilor, fără să o bage în seamă. Ba mai mult, ne realatează domnul candidat, după ce au ținut primarul degeaba ore în șir pe holuri, au binevoit să-l expedieze ”politicos”. 

Înțelegeți? Tânărul Tufă găsește subiect de mândrie și laudă faptul că liberalii lui au ținut un primar ore în șir pe holuri și în final l-au expediat fără să-l asculte. Asta e guvernarea liberală, așa e normal să se întâmple.

Extrapolând, nu putem să nu ne întrebăm, ce se va întâmpla când oamenii vor veni în audiență la viitorul primar Tufă? Vor trebui să vină cu adeziunea în dinți? Cu carnetul de membru al liberalilor?

Am spus-o tare și răspicat, Mariana Gâju ar trebui să fie schimbată din funcția de primar. Dar nu de tine, domnule Tufă, pentru că asta ar condamna Cumpăna la un primar cu mentalitate de copil idiot.

Să te lauzi că ți-ai bătut joc de un primar … oricine ar fi el … Doamne ferește!

Domnule Tufă, un primar, oricare ar fi el, reprezintă comunitatea care l-a votat. Când expediezi primarul pentru că nu-ți place fața lui, expediezi de fapt toată comunitatea care are nevoie de ajutor. Iar dacă vouă vă place să ignorați zâmbind problemele comunei Cumpăna, doar pentru că e condusă de un primar PSD, atunci poate e mai bine să plecați acasă, și tu și toți liberalii tăi nesimțiți.

Similar Articles

Comments

  1. Nu stiu care e treaba cu acest domn, dar de ce liberali nesimțiți? Sunt liberal de trei generații, ce vă face să generalizați? Sunteti pesediști, ok, inteleg, atunci nu sunteti ziariști!

  2. Poate ca se refera ,atat la stimabilul Tufa, cat si la colegii binevoitori din Bucuresti ,colegii domniei sale,care l-au informat ….sau dezinformat despre cele intamplate?Acum cati dintre liberali se simt inclusi ramane o dilema…eu apreciez totusi ,ca se simt…era mai rau, ca nici macar sa nu se simta cei care merita acest adjectiv…zic si eu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular