Bogdan Huțucă, fluviu de jigniri către USR: ”Lideri moi, șantajiști, fricoși, buni doar la lozinci. Stelian Ion e un pierzător și o piedică”

Într-un mesaj cum rar ne-a fost dat să vedem dinspre Bogdan Huțucă, politicianul calm și echilibrat care conduce PNL Constanța, au sosit în această seară jigniri după jigniri la adresa liderilor USR Constanța. Mesajul e cu atât mai surprinzător, cu cât sosește la doar câteva ore după ce ambele părți stabiliseră să nu se mai atace.

În această perioadă, am pledat pentru rațiune și maturitate politică, în ideea de a contura o alianță puternică, prin care să spulberăm orice speranță a PSD-ului că poate prinde vreun mandat. Am proiectat întâlnirea de astăzi cu reprezentații USR ca pe un parteneriat politic pe termen lung, o soluție pentru deceniul următor. Am tot sperat ca, la masa negocierilor, să pot discuta cu parteneri care pot pune Constanța în primul rând. Dar constat că sunt lideri moi, care s-au urcat pe niște procente și șantajează public, nu doar PNL-ul, ci și pe constănțeni. Încă o dată, au demonstrat că le este frică de responsabilitate. Ei rămân buni doar la lozinci.

Pe parcursul acestei campanii, vom ignora mesajele liderilor USR, care nu vor avea alt rol decât acela de a perturba scena politică locală. La Constanța este nevoie de un primar puternic și de un Consiliu local solid, astfel încât să reușim să reconstruim acest oraș. Dezideratul meu și al candidatului partidului nostru este acela de a câștiga Primăria Constanța, indiferent de capcanele, piedicile sau provocările de care ne vom lovi.
Eu am convingerea că alegătorii USR vor căuta soluția câștigătoare la Constanța și, în loc să sprijine un candidat fără șansă, cu siguranță se vor orienta bine. În aceste alegeri, PNL rămâne singurul partid care are o misiune clară, aceea de a învinge PSD și de a reda demnitatea acestui oraș, pentru că toate cercetările sociologice indică acest trend.
Vergil Chițac a fost profesorul, mentorul multor generații de studenți care astăzi sunt bărbați în toată firea, oameni pe care i-a îndrumat spre succes, spre o carieră profesională. Vergil Chițac va reclădi acest oraș, indiferent de încăpățânarea lui Stelian Ion de a fi o piedică și un pierzător. Vergil Chițac este singurul care îl poate învinge pe candidatul PSD, în ciuda tuturor aroganțelor celor de la USR și a etichetelor de care sunt capabili.
De astăzi, avem linia trasată: un Stelian Ion care se bate pentru locul 2 și Vergil Chițac, care se luptă pentru câștigarea Primăriei Constanța.”, a fost mesajul liderului PNL.
Greu, foarte greu de înțeles atitudinea lui Bogdan Huțucă. Chiar și o persoană cu o formă gravă de miopie a putut observa că liberalii sunt cei care nu și-au dorit încă din start o alianță de dreapta, în Constanța. Și, din nou, chiar și un om cu probleme grave de vedere, rugând pe cineva să-i citească din comentariile votanților lăsate online, ar înțelege că Vergil Chițac se bate cu șanse mari la medalia de bronz.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular