Petrecere Venețiană cu multe măști și surprize, la Eforie Aqua Park

Ciao! Vă este dor de o vacanță în Italia, nu-i așa? De o pizza ca la mama ei, de pastele delicioase și un gelato răcoritor, cu arome la care mai visați încă din concediul trecut. Ei bine, pe toate le găsiți la Eforie Aqua Park și, chiar mai mult decât atât.

Seria petrecerilor tematice continuă duminică, 26 iulie, în cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului, cu o inedită ”Petrecere Venețiană”. Nu vor lipsi măștile și muzica italienească, animația, surprizele și concursurile, astfel că vă puteți imagina cu ușurință că sunteți la Carnavalul de la Veneția. Pentru a intra mai repede în poveste, pregătiți-vă măștile încă de acum.

Luați-vă prietenii și strigați în gura mare „Ciao Veneția”, la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua

În parcul oglindit de ape, cei prezenți vor fi fermecați cu spectacole, parade, dansuri și personajele mascate. Iar pentru ca atmosfera să fie incendiară, vedeta parcului acvatic de la Eforie Nord, instructorul de dansuri latino, zumba și fitness, Starlin Belen va face un adevărat spectacol. La ”Petrecerea Venețiană”, copiii și adulții se vor distra în aceeași măsură. După o repriză de dansuri latino, vă puteți răcori în apa curată din piscine. Dacă doriți ca răsfățul să fie maxim și să aveți parte de relaxare în compania unui cocktail, puteți alege zona de SPA și jacuzzi.

Distracție în familie, în parcul acvatic din Eforie Nord

Eforie Aqua 1 (1)

În fiecare zi, poveștile verii se scriu la Eforie Aqua Park. Parcul acvatic din Eforie Nord asigură divertismentul întregii familii și reprezintă cea mai bună opțiune pentru o zi reușită de vacanță în sudul litoralului. Printre dotările Eforie Aqua Park se numără 11 tobogane acvatice, terenuri de volei și baschet pe apă, darts acvatic, o zonă de spa și un jacuzzi, numeroase locuri de joacă pentru copii, o zonă de food, sute de şezlonguri și animație cât cuprinde.

Caruselul poveștilor, la Eforie Aqua Park 

Și în această duminică, actorii talentați de la Trupa 2+3 organizează spectacole interactive pentru copiii și adulții cu suflet de copil. Spectacolul ”Caruselul poveștilor” îi va încânta pe vizitatorii de la Eforie Aqua Park, aceștia fiind încurajați să devină personaje de poveste. ”Scufița Roșie”, ”Albă ca Zăpada” și ”Capra cu Trei Iezi” sunt basmele în care puteți juca și voi, alături de artiștii Sorin Matei și Alina Mocanu, foști actori ai Teatrului Fantasio. 

Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular