Decebal Făgădău despre purtarea măștii în aer liber: ”Pune cruce turismului românesc”

Decebal Făgădău contestă vehement cele mai recente măsuri luate de liberali, în contextul pandemiei de CoronaVirus. Astfel, într-un interviu acordat RTV, primarul Cosntanței s-a dezlănțuit într-un atac virulent la adresa premierului și a guvernanților.

”Îmi este greu să înțeleg ce vor să facă guvernanții. L-am ascultat pe premier și înțeleg așa: guvernul nu are nicio obligație iar nouă, autorităților locale și cetățenilor, ne revin toate obligațiile. Există o lege care obligă guvernul să distribuie măști gratuit persoanelor care au venit până în o mie de lei. Nu au venit aceste măști!

Mi se pare aberant! Dacă încă avem instituții care nu respectă regula purtării măștii în spații închise, cum poți să-i obligi pe niște oameni care au venit în vacanță, la relaxare, să respecte niște reguli care se schimbă de la o zi la alta? Eu cred că ar fi mult mai simplu ca guvernul să spună clar: domnule, hai să închidem turismul, hai să distrugem afacerile acestea. Tot timpul sunt amenințări, sunt reguli noi. Probabil ca urmează ca domnul premier să ne spună cu subiect și predicat: dacă vreți în concediu, nu mai mergeți în România, pentru că e rău – mergeți în Grecia, mergeți în Bulgaria. Asta mai rămâne să ne spună, cât de slabi suntem noi și cât de puternici sunt ceilalți.

Ce facem, măsurăm cu ruleta între șezlonguri? Și facem legitimare pe plajă, pentru a identifica familiile? Acestea sunt exemple de cum să faci pe hăitașul. Hai să închidem atunci turismul! E cel mai simplu. Masca pe plajă e o măsură aberantă, care pune cruce turismului românesc”, a declarat Decebal Făgădău.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular