George Muhscină, singurul bărbat din PNL Constanța?

În 2016, organizația Partidului Național Liberal din Constanța era putredă ca un măr stricată. Penetrată până în măduvă de oamenii lui Mazăre și Nicușor, luată prin surprindere de debarcarea celor doi de la putere, a fost incapabilă să genereze soluții pentru alegerile anului respectiv.

În acel context, venirea lui Vergil Chițac în partid a fost oarecum digerabilă. Privind retrospectiv, acum știm că marele avantaj al contraamiralului era că nu apucase să deschidă gura. Ce a urmat după este totuși greu de înțeles.

S-a știut încă de atunci că mogulul Gabriel Comănescu, prin Vasile Blaga, l-a impus pe amiral drept candidat. Nu era nimic nou, o făcuse anterior și cu Gigi Chiru. Totuși, noul candidat era prezentat ca un profesor eminent iar comparativ cu varianta Boroianu, strălucea ca un diamant.

Campania amiralului a fost un dezastru iar PNL a pierdut o șansă istorică să înlocuiască PSD, atât la Primăria Constanța, cât și la Consiliul Județean. Pentru Vergil Chițac nu a contat. S-a urinat din nou, cu boltă pe munca altor liberali, când s-a așezat pe un scaun de senator al partidului, pe care nu-l merita. Iar după ce l-a câștigat, a plecat din partid, înjurându-i pe foștii colegi. Și nu s-a limitat la înjurături.

George Muhscină recunoaște, în conferința de presă în care și-a anunțat candidatura independentă, ieri, că Vergil Chițac a lăsat partidul cu datorii, uitând să-și plătească partea financiară din campania electorală.

Mai mult decât atât, când a plecat, amiralul a făcut plângeri penale pe numele tuturor colegilor din conducerea PNL Constanța, doar așa, din dorința de a-i plimba pe aceștia pe la birourile procurorilor.

Având aceste date, imaginați-vă că în 2020 ți se spune din nou: candidatul e Vergil Chițac. Da, ăla care ne-a înjurat, ăla care ne-a făcut plângeri penale, ăla care ne-a lăsat cu datorii de mii de euro. Da, la fel de sprijinit de Gabriel Comănescu. Și da, trebuie să-i rezervăm trei locuri eligibile pe lista de consilieri locali, așa vrea domnia sa.

În acest context, singurul care reacționează, își prezintă demisia din partid și iese public să spună tot ce s-a întâmplat, este vicepreședintele George Muhscină. Păi, nu cumva acest domn este de fapt singurul bărbat din organizația aia de partid? Noi așa credem.

La ceas târziu de seară, Bogdan Huțucă iese din nou cu critica pe facebook, precum o soacră acră. Vorbește despre manevre politice meschine, care divizează electoratul, despre Muhscină care e pionul PSD și despre cum a curățat domnia sa partidul de tentaculele social democrate.

Nu mai pune nimeni botul, domnule Huțucă.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular