Ce măsuri s-au luat la Delfinariu în perioada de pandemie

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța funcționează în această perioadă în condiții de pandemie, dar, potrivit conducerii instituției, apar și unele mici conflicte între cei care se protejează și cei care consideră măsurile de protecție abuzive.

„Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, care înseamnă Delfinariu, Microrezervația, Acvariu și Planetariu funcționează și în condiții de pandemie. Funcționează cu anumite particularități, restricții și obligații din partea vizitatorilor. Oamenii sunt de multe feluri: sunt câteodată excesiv de protectori, și asta este bine că protector e bine să fii vizavi de acest virus.

Câteodată sunt, dimpotrivă, delăsători, nepăsători vizavi de riscul infecțios. Și, în consecință, apare câteodată un conflict la noi în curte între aceștia, între cei care își doresc o maximă protecție și cei care dimpotrivă… Și  asta este foarte bine fiindcă trebuie să ne educăm și unii pe alții, puterea exemplului contează”, spune directorul complexului, Adrian Bîlbă.

Sursă: CtNews.ro

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular