Se construiește carosabilul pe 3 străzi din cartierul Compozitorilor

Proiectul de investiții în trama stradală implementat de Primăria Municipiului Constanța schimbă aspectul zonei rezidențiale, străzile de pământ se află în plin proces de reamenajare.

Lucrările de consolidare a infrastructurii rutiere s-au extins pe aleea Iosif Sava. Terenul este excavat în etapa premergătoare asfaltării.

În același timp, echipele SC Confort Urban SRL continuă intervențiile pe aleea Colindelor și strada Sabin Drăgoi. Pe aleea Colindelor se efectuează lucrări de compactare în timp ce pe strada Sabin Drăgoi suprafața care urmează să fie asfaltată este pregătită prin turnarea mai multor straturi de piatră.

Se va executa prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

strada Sabin Dragoi (4) (1) strada Sabin Dragoi (3) (1) strada Sabin Dragoi (2) (1) strada Sabin Dragoi (1) (1) aleea Colindelor (2) (1) aleea Colindelor (3) (1) aleea Colindelor (1) (1) aleea Iosif Sava (5) aleea Iosif Sava (4) aleea Iosif Sava (3) aleea Iosif Sava (2) aleea Iosif Sava (1)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular