Surpriza Muhscină s-a transformat într-o fumigenă

Am apreciat bărbăția de care a dat dovadă George Muhscină, atunci când a decis să plece din PNL Constanța și să prezinte adevărul despre ce se întâmplă în organizația de partid respectivă. De asemenea, am așteptat, zi după zi, să aflăm pe ce se bazează acea proclamație a dreptei unite pe care ne-a tot prezentat-o zilnic.

Din păcate, n-a existat nicio dreaptă unită. Ceva încercări pe la USR, soldate cu eșec și cam atât.

Poate tocmai din acest motiv, George Muhscină a început să arunce în online jumătăți de adevăr, fumigene.

Jumătatea pe care ne-o servește candidatul rupt din PNL ne prezintă o imagine cu Mihai Lupu alături de gașca Mazăre-Nicușor. Desigur, poza nu e un secret pentru nimeni, ține de vremurile când la Constanța USL-ul ieșise din dulap, după ce ani de zile s-a desfășurat doar în spatele ușilor închise.

Jumătatea pe care nu ne-o arată fostul liberal îi prezintă în același cerc și pe alți liberali celebri ai vremurilor respective, precum Gheorghe Dragomir, astăzi ajuns sforarul unei grupări care încearcă să ajute PSD-ul să producă furtuni artificiale în interiorul PNL Constanța.

Culmea, Muhscină s-a plâns ca un copil de felul în care Dragomir l-a folosit în trecut, luându-i banii și faima și aruncându-l apoi la lada de gunoi a politicii, dar astăzi, când are ocazia să ne arate cu ce se ocupa fostul lider al PNL, în trecut, ni-l scoate pe acesta din poză, într-o încercare puerilă de a ne minți că Mihai Lupu a fost singurul USL-ist.

N-a fost singurul, domnule Muhscină, terminați cu fumigenele. Toți ați fost, într-un fel sau altul. Toți ați fost iar unii precum Dragomir continuă să fie.

addtext_com_MDkxOTQzMTQyNA

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular