Prelungire trafic restricționat str. Cumpenei din mun. Constanța!

Lucrările pentru remedierea avariei pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Cumpenei, din municipiul Constanța, au fost îngreunate din cauza diametrului mare al conductei, a adâncimii la care este poziționată aceasta, dar mai ales a zonei de desfășurare a operațiunilor, echipele de intervenție lucrând continuu pentru finalizarea lucrărilor.

În plus, o mare parte a săpăturii a fost făcută manual din cauza cablurilor de alimentare cu tensiune pozate în zona avariei.

În continuare, până jurul orei 20.00, traficul va fi blocat pe cele 2 benzi de circulație de pe strada Cumpenei, cu sensul de mers către bd. Aurel Vlaicu.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular