Oamenii lui Vergil Chițac. Liberalul Ionuț Rusu a reușit să se facă din nou de râs, dovedind că e nepregătit

Urmărim cu mare atenție oamenii prezenți pe listele consilierilor locali și județeni, pentru că dincolo de primari sau președinți de județ, acești soldăței pot reprezenta șansa unor proiecte noi pentru comunitate. Din păcate, oriunde te uiți, vezi numai amatori care deschid gura fără să știe exact despre ce vorbesc.

Masonul Ionuț Rusu a prins primul loc pe lista de consilieri a PNL Constanța. Trebuie să facem această distincție, pentru că la PNL poveștile sunt bine definite. Vergil Chițac a propus trei oameni pe lista de consiliu, pe prietenul Stere Hira, afaceristul de la Eforie, pe prietenul Teodor Popa (un om de mare cinste, jos pălăria) și pe afaceristul Tatu Daniel, nașul fiicei lui Gabriel Comănescu, doar nu era să nu-și pună și mogulul oameni acolo.

Dincolo de aceste trei numiri obligatorii, negociate pentru ca amiralul să accepte o candidatură sub sigla PNL, nici restul numelor de pe listă nu strălucesc. Vom reveni, în materiale viitoare, în care vă vom arăta corupția care zace în spatele fiecărui nume de pe lista liberalilor.

Astăzi, vrem să facem doar o scurtă referire la primul nume de pe listă, Ionuț Rusu. Acesta a simțit nevoia să se filmeze, într-o ținută să-i zicem fistichie care nu-l avantajează deloc, pe o stradă din Constanța, pe care dânsul o numește bulevardul Dezrobirii.

Aici, ne-a spus Ionuț Rusu cât de prost este primarul Făgădău, pentru că în trecut ar fi reabilitat strada Dezrobirii, pentru ca acum s-o spargă din nou pentru a înlocui țevile din subteran.

Sunt câteva lucruri pe care domnul viitor Ionuț Rusu trebuie să le afle de la noi, în urma acestei dezinformări. În primul rând, lucrarea care se desfășoară acolo nu este a Primăriei, ci aparține de RAJA, care înlocuiește conducta în baza unor fonduri europene. În al doilea rând, la sfârșitul lucrării, RAJA va asfalta complet șoseaua, din aceleași fonduri europene. 600 de milioane de euro. Deci, nici nu se va plăti de două ori aceeași asfaltare, nici nu va arăta peticit totul, așa cum ne minte domnul Rusu.

Iar în final, domnul Rusu mai trebuie să știe că proiectul de mare anvergură desfășurat de RAJA s-ar fi realizat mult mai repede, dacă nu-l ținea blocat timp de vreo trei ani, un primar … liberal, culmea. Știe dânsul despre ce e vorba.

Așa se întâmplă când apari în fața oamenilor complet nepregătit. Poate speri că vreo trei guguștiuci se vor păcăli, dar ce te faci cu restul, care înțeleg cum bați câmpii? Și vorbim de PRIMUL om pe lista de consilieri PNL Constanța. Te iei cu mâinile de bretele! De cap … pardon.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular