Ecologiștii constănțeni au distrus afișele Partidului Mișcarea Populară

Partidul Mișcarea Populară, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a depus în cursul zilei de azi o sesizare către Biroul Electoral de Circumscriptie Constanta, în vederea aplicării prevederilor legale prevazute de art.108 lit. j si art.109 din Legea nr. 115/2015 privind distrugerea de afișe electorale, sanctiunea fiind cuprinsa intre 600-1000 lei.

j) “distrugerea, deteriorarea, murdărirea, acoperirea prin scriere sau în orice alt mod a listelor electorale, a platformelor-program afișate sau a oricăror altor afișe ori anunțuri de propagandă electorală;

Contravențiile prevăzute la art. 108 lit. h)j)k)n)o)v) și w) se sancționează cu amendă de la 600 lei la 1.000 lei,

În seara zilei de 02.09.2020, un număr de 20 afișe au fost vandalizate de către militanți ai Partidului Ecologist Român (PER) care au dat dovadă că sunt ”oameni de peșteră, adevărați ecologisti” și au distrus afișele candidatului PMP la Primăria Constanta, Claudiu-Iorga Palaz. Suma pe care va trebui sa o plateasca PER se ridica la aproximativ 20.000 lei, amenzi care vor fi aplicate.

Ce fel de ecologiști se pot considera aceștia când pentru a remedia situația creată de ei este necesară folosirea unor cantități de hârtie atât pentru refacerea afișelor cât și pentru întocmirea proceselor verbale de contravenție, hârtie pentru care va fi necesară tăierea arborilor?

Comportamentul de ”ecologiști de codru” nu face altceva decât să dovedească că Partidul Ecologist Român (PER) este ecologist doar cu numele iar militanții săi au rămas ancorați în timp în perioada în care civilizația campaniei electorale lipsea cu desăvârșire și domnea ”legea parului”.

”Domnilor ecologiști, PMP Constanța vă cere public să vă revizuiți comportamentul și să dați dovadă de decență în modul în care vă desfășurați campania electorală prin a va educa militanții si sa refaceti pe cheltuiala dumneavoastra afisajul Partidului Miscarea Populara pe care l-ati distrus.”, a declarat Claudiu Palaz.

– Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Organizația Județeană Constanța

– Executat de Dorian Punctro Press SRL – portal: www.constanta.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21200020

foto 1 foto 4 foto 2 foto 3

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular