Tudorel Chesoi l-a pus la punct pe arogantul Vergil Chițac. ”Când vorbeam eu de RADET, dânsul nu știa că va candida”

Vergil Chițac simte că-i fuge pământul de sub picioare. Cele mai recente sondaje îl dau nu pe locul doi, cum era până de curând ci chiar pe locul trei, după Decebal Făgădău și Ion Stelian. În disperare de cauză, amiralul de carton începe deja să-și caute scuze pentru alegerile în care s-a pretins mare favorit dar pe care le va pierde mai rău decât le-a pierdut în 2016.

Și, dacă până acum vinovatul de serviciu pentru eșecul lui Chițac și al PNL Constanța a fost Ion Stelian, mai nou, amiralul a început să dea de pământ cu restul contracandidaților. Știind că pe locul patru îi suflă în ceafă Tudorel Chesoi, o surpriză a acestor alegeri, Vergil Chițac a încercat să-l ia pe reprezentantul ANȚ la țintă, dar a primit imediat un răspuns usturător, care l-a pus la locul lui.

În cadrul unui interviu acordat ziarului Replica de Constanța, Vergil Chițac s-a trezit declarând că Tudorel Chesoi este omul PSD-ului, axat pe un singur subiect, cel legat de RADET, pe care îl exploatează pentru a-i fura lui voturile, la sfatul social democraților. Răspunsul nu s-a lăsat prea mult așteptat.

Atât de bine l-a pus la punct Tudorel Chesoi pe vestitul amiral, că dacă n-am fi cunoscut personajele, ne-am fi întrebat când iese ”liberalul” să-și ceară scuze.

”Domnul Chițac a găsit de cuviință să lanseze un atac asupra mea. Îmi dau seama că se află într-o situație de neîncredere personală. Probabil că mă atacă, sperând să fure voturi de la partidul pe care-l reprezint. Un moment neinspirat din partea domnului Chițac, pe care eu l-am respectat mereu. În 2016 dumnealui a dorit să mă includă pe lista de consilieri PNL. Ar fi trebuit însă să mă înscriu în alt partid și n-am putut, eu sunt țărănist de 30 de ani. Am acceptat însă dialogul, doar că, în final, domnul Chițac nu a mai răspuns la telefon. Unul dintre proiectele pe care i le-am prezentat cât timp a acceptat să dialogăm, a fost acela pentru care mă critică acum, acela de a instala centrale de cartier pe gaz, în Constanța. Mi-a spus atunci că apreciază proiectul, iar acum spune că mi-l dictează PSD-ul, e o schimbare de atitudine pe care nu mi-o pot explica. Sunt un țărănist adevărat și nu m-aș asocia niciodată cu PSD. Înaintașii noștri au stat în pușcării și au fost batjocoriți și omorâți de predecesorii PSD-iștilor, cum să mă asociez cu ei? Când eu am inițiat proiectul centralelor de cartier, înainte de alegerile locale din 2016, domnul Chițac nu știa că va candida, iar astăzi spune că e proiectul lui și mie mi-l dictează PSD. E rușinos.  Aș fi preferat să avem o discuție și să găsim căi pentru a implementa acest proiect, indiferent din partea cărui partid, sunt foarte indignat, i-am cerut să facem un pact și să ne sprijinim reciproc proiectele, iar el îmi răspunde jignindu-mă, atacându-mă.”, a declarat candidatul Alianței Național Țărăniste, Tudorel Chesoi, într-o conferință de presă.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular