De ce tolerează Inspectoratul Școlar Județean politizarea liceului Carmen Sylva din Eforie și managementul defectuos?

Am semnalat zilele trecute managementul defectuos și situația dubioasă a Ceraselei Cozoș, directorul liceului Carmen Sylva din Eforie. Am dovedit cu documente că achizițiile date ca bun de plată de directorul unității școlare sunt umflate și în unele cazuri sunt trimise Primăriei chiar de două ori, în forme diferite.

Am arătat și că declarațiile de avere depuse de doamnă sunt false, la fel cum am arătat că doamna director a înlocuit funcția pe care o deține cu postura de candidat al PSD, uitând că NU are voie să încurce școala cu politica.

Se pare că șeful Inspectoratului Școlar Județean doarme, pentru că nu am văzut să se ia măsuri. Iar somnul reprezentanților ISJ Constanța începe să se vadă.

La liceul Carmen Sylva sunt din nou probleme. Au ajuns elevii să protesteze în public, contrariați de măsurile abuzive luate de directorul unității școlare.

Și cum răspunde directorul unității? Printr-o postare a candidatului PSD pentru Primăria Eforie.

Păi, cine e de fapt directorul liceului Carmen Sylva? Virginia Uzun sau Cerasela Cozoș?

Iar ca adăugare la postarea candidatului politic, care devine punct de vedere oficial al directorului unui liceu, doamna director adaugă un punct de vedere propriu, scris într-un mod atât de agramat, de te întrebi cum ajunge un om care pune virgulă întreb subiect și predicat să fie directorul unui liceu. Mai mult, prin mesajul respectiv, directorul ceartă copiii și părinți, pentru că-și permit să nu fie mulțumiți de deciziile ei absurde.

La final, sfidător, directorul unității școlare încheie postarea agramată folosind sloganul politic al PSD Eforie.

Această politizare de prost gust a liceului Carmen Sylva din Eforie este intolerabilă. Cerem conducerii ISJ să ia măsuri urgente, altfel vom considera că tot ceea ce se întâmplă la liceul din Eforie se întâmplă cu acordul șefilor de la Inspectoratul Școlar Județean. cera

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular