Cozmin Gușă, susținere publică pentru Felix Stroe

Candidații PSD Constanța pentru Primărie și respectiv Consiliul Județean, Decebal Făgădău și Felix Stroe, au participat astăzi la o conferință de presă, alături de musafirul Cozmin Gușă, care și-a arătat public susținerea pentru cei doi constănțeni.

”Pe românește și clar, sunt aici ca să susțin candidaturile lui Felix Stroe pentru președinția Consiliului Județean Constanța, respectiv a lui Decebal Făgădau la funcţia de primar al municipiului Constanţa. Demersul meu este pozitiv, gândit, dedicat pentru acești doi pesediști, și eu sunt pesedist, membru la Organizația Sectorului 1 din București, din octombrie, cu o scurtă pauză datorată lui Dăncilă care a luat decizia să mă excludă din partid în plină campanie electorală. Nu a fost efectivă excluderea pentru că, anul trecut în toamnă, colegii mei din București nu au acceptat acea excludere.  Nu am fost extrem de activ în această campanie electorală, nu pentru că nu  aș fi vrut ci pentru că aşa s-au aranjat treburile. Am fost însă, în ultimele două săptămâni activ în judeţul Constanța, unde m-am ocupat mai consistent și de campania independentului Mohammad Murad la primăria Mangalia, unde campania merge destul de bine și unde alianța dintre independentul Mohammad Murad și PSD Constanța, prin susținerea la președenția Consiliului Județean a lui Felix Stroe, eu zic că merge bine, este efectivă, unde trebuie să ne concentrăm în următoarea perioadă să facem transferul de voturi eficient și dintr-o parte și în alta. PSD înseamnă mult, ar putea să însemne şi mai mult la Mangalia. Aceste două candidaturi, la Constanţa, sunt mult mai bune faţă de ceea ce oferă liberalii,” a declarat Cozmin Gușă.

În cadrul conferinței de presă, Felix Stroe a vorbit din nou despre subiectul său preferat, RAJA Constanța, companie pentru care președintele PSD spune că a atras peste 700 de milioane de euro.

”În municipiul Constanța am depășit suma de 180 de milioane de euro, fonduri atrase. Lumea nu știe că banul european are un cost. Costul se numește cofinanțare. Compania RAJA a plătit o cofinanțare de 127 milioane euro. Să nu bagatelizăm, să nu ne facem că nu știm, pentru că sistemul de apă din municipiul Constanța, din județ, practic nu mai era. Nu se vede ca o șosea, pentru că este sub pământ. Practic, în peninsulă nu mai era. Dacă nu exista operatorul RAJA SA Constanța, nu am mai fi putut să vă dăm apă”, a precizat Felix Stroe.  ”Să nu ne fie rușine de capitalul privat. Capitalul privat este motorul capitalismului. Mă apucă durerea de inimă instantaneu când aud că cetățeanul X, care este întreprinzător privat, are relații cu statul. Păi cu cine să aibă statul relații, cu statul? Capitalul privat trebuie încurajat. O mare parte din banii europeni vor fi pentru întreprinzătorii privați. Județul Constanța are două resurse: turismul și agricultura”, a conchis Felix Stroe.

Comandat de PSD filiala Constanta, CMF 21200019, Executat de Dorian Punctro Press SRL

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular