Bogdan Moșescu, omul prin care Marian Butnaru intră din nou în Consiliul Local Medgidia

V-ați întrebat vreodată de ce candidează Bogdan Moșescu pentru funcția de primar al muncipiului Medgidia, în condițiile în care toate sondajele arată că lupta se dă umăr la umăr între actualul primar și reprezentantul PSD, Luminița Vlădescu?

De ce-și face Moșescu cariera politică praf, printr-un eșec previzibil, după ce a eșuat lamentabil în încercarea de a fi City Managerul orașului?

Răspunsul e simplu și l-am identificat atunci când am aflat cine e actualul angajator al tânărului Moșescu. Ați ghicit probabil deja din titlu, da, e vorba de baronul local Marian Butnaru. Pentru că Medgidia are o grămadă de șmecheri, de bogați, dar unul singur e baron local acolo, agățat de afacerile publice, iar acela e Marian Butnaru. Un afacerist rapace care ar pierde miliarde dacă n-ar mai exista în Consiliul Local.

Și cum de data asta nu mai exista șansa să-i păcălească pe medgidieni, Butnaru încearcă să folosească un cal troian pentru a avea access la afacerile locale. Iar acest cal troian este Bogdan Moșescu, pe care în prezent l-a angajat pentru a-i aduce fonduri europene în încercarea de a construi un aqua park la Medgidia.

Bazinul pentru care Butnaru vrea bani publici

Desigur, acesta este doar începutul. Butnaru îl sponsorizează pe Bogdănel, chipurile pentru fonduri europene, iar apoi, când Moșescu intră în Consiliul Local, discută împreună cum și în ce fel se vinde votul USR. Doar am mai văzut rețeta asta de atâtea ori. Butnaru pur și simplu refuză să moară, politic vorbind. Cine știe, poate îl ajutați dumneavoastră ocolind numele tânărului cal troian, când mergeți la vot.

Dincolo de faptul că Moșescu a devenit interfața lui Butnaru, noi credem că există motive serioase pentru care acesta n-ar trebui votat, pe 27 septembrie.

Bogdan Moșescu a trăit ca un băiat de bani gata, iar asta a lăsat urme adânci. Este incapabil să construiască proiecte de la zero. E obișnuit să muncească alții pentru el, iar asta s-a văzut în experiența de city manager când și-a asumat proiectele altora.

De altfel, Moșescu a fost incapabil să administreze o amărâta de băcănie, afacere pe care OPC a închis-o în mai multe rânduri.

Singura reușită a carierei lui de până acum, a fost o funcție de city manager primită cadoul de la actualul primar. A eșuat cu strigături. Clica pe care a construit-o în Primărie angajând o sumedenie de rude pe bani mulți, l-a speriat până și pe Valentin Vrabie, care nu e cunoscut ca vreun băiat cuminte. Felul în care acest Bogdan Moșescu și-a oferit un salariu mai mare decât al primarului, și-a pontat ore suplimentare pe care nu le-a făcut cu bani pe care acum Curtea de Conturi îi cere înapoi, felul în care și-a construit imaginea pe minciuni, susținând că a demarat proiecte pe care le inițiaseră alții, totul arată un personaj uluitor de fals, pentru o vârstă atât de tânără, care ar trebui să primească o lecție de la alegători, altfel nu se va potoli niciodată.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular