Frații Ciocârlan candidează doar pentru a îngropa procesele cu Primăria Limanu?

Scriam dimineață o poveste interesantă, legat de Nicolae Ciocârlan, candidatul ecologiștilor pentru Primăria Limanu. Bine, ecologist așa, de conjunctură, că n-are omul nicio legătură nici cu ecologismul, nici cu vreo dorință nebună de a schimba comunitatea din jurul său.

Ne-am uitat mai atent pe situația acestui domn și, coroborat cu multe informații pe care am început să le primim legat de domnia sa, am ajuns la câteva concluzii. Să le luăm pe rând.

Acest domn, Ciocârlan, are în istoric o sumedenie de firme deschise, pe care adună tot felul de contravenții, nereguli, ș.a.m.d, pentru ca apoi să închidă firmele și să scape, și de datorii, și de nereguli și de procese.

Doar că în ultima vreme nu i-a mai mers. A încercat pentru o vreme să mute activitatea firmelor pe numele fratelui său, Gicu Ciocârlan, pe care l-am găsit pe Facebook sub numele de ”Fane Dobrogeanu”. Trageți concluziile, intelectual fin frățiorul.

Pe numele fratelui omul a continuat cu neregulile. Așa știe omul să facă bani prin comerțul din stațiune. Că doar vorbim de același om care a declarat că locuiește într-o casă neterminată, împreună cu 10 inși. Iar ghinionul cel mai mare, vine din faptul că în 2016 s-a schimbat primarul la Limanu, și ce să vezi, noul edil nu i-a mai iertat combinațiile lui Ciocârlan.

Și uite așa s-au adunat, an după an, zeci de procese între Ciocârlan și actuala administrație locală, situație care l-a dus într-un final la exasperare pe pretinsul ecologist, care și-a spus că există o singură variantă de ieșire din toată situația asta, aceea de a prelua Primăria cu totul.

Nu-l cunoaștem pe primarul PSD-ist de la Limanu, n-am avut ocazia să stăm de vorbă cu el nici măcar o dată, dar, din analiza noastră lucrurile acolo sunt destul de relaxate. Georgescu va câștiga relaxat, iar Ciocârlan va pierde niște procese, multe. De-astea mici, tot felul de contravenții, dar care adunate dau o sumă mare.

Așa că, impresia noastră e că nea Nicu Ciocârlan nu va mai apuca să termine casa în care locuiește cu 10 inși, pentru că va avea dificultăți financiare și multe dureri de cap. Cel puțin așa reiese din lista lungă de procese pe care o are de dus și pe care v-o redăm integral. Și când or veni și problemele penale, că la cum pute a evaziune prin firmele celor doi frați, sigur vin și alea, atunci să te ții.

 

Tabel dosare Ciocirlan (1)-page-001 Tabel dosare Ciocirlan (1)-page-002 Tabel dosare Ciocirlan (1)-page-003 Tabel dosare Ciocirlan (1)-page-004

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular