Carosabil asfaltat pe strada Ion Voicu din cartierul Compozitorilor

Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de amenajare a zonei carosabile. Strada de pământ a fost transformată într-o arteră rutieră modernă, după ce infrastructura terenului a consolidată prin lucrări de excavare și compactare.

Se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

În paralel, pe strada Clopoțeilor continuă intervențiile asupra zonei carosabile, terenul este stabilizat prin așternerea mai multor straturi de piatră.

Prin programul de investiții în infrastructura rutieră pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează în cartierul Compozitorilor au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe străzile și aleile: Sabin Drăgoi, Iosif Sava, Muzicii, Ion Voicu, Nicolae Kirculescu, Ionel Perlea, Dimitrie Cuclin, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Madrigalului și Haricleea Darclée.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular