Zonele unde intervin echipele SC Confort Urban SRL în această săptămână

Lucrările de reabilitare a traseelor pietonale avansează în piateța Capitol și pe strada Salcâmilor. De asemenea, se modernizează aleile de acces către blocuri pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei.

Pe bulevardul 1 Mai Vechi se reabilitează atât infrastructura pietonală cât și cea rutieră.

Conform graficului de lucru, în această săptămână se va asfalta carosabilul pe strada Mihai Viteazu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și bulevardul Ferdinand iar pe strada Hatman Arbore se vor executa lucrări de frezare a zonei carosabile.

Pe strada Edmond Deda din cartierul Compozitorilor continuă procesul de reamenajare a suprafeței carosabile prin așternere de pietriș.

Echipele SC Confort Urban SRL acționează cu utilaje pentru consolidarea infrastructurii terenului în parcările care vor fi construite în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța și în Mamaia Nord. De asemenea, o nouă parcare va fi amenajată pe strada Prelungirea Liliacului, în zona blocului G3.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular