Vrei să cumperi un apartament? Dacă-l iei de la Solid House, primești 3000 de euro pentru a-l mobila

Solid House este probabil cel mai căutat dezvoltator imobiliar din Constanța, de către doritorii de apartament, pentru seriozitatea cu care își dezvoltă proiectele, calitatea construcțiilor și prețurile decente oferite pentru achiziționarea unei locuințe.

De asemenea, compania Solid House se remarcă pentru modul în care își ajută clienții să achiziționeze apartamentele, fie prin finanțări pe termen lung, fie prin promoții punctuale, lună de lună.

În prezent, compania Solid House prezintă o nouă promoție. În funcție de apartamentul pe care dorești să-l achiziționezi, poți primi un bonus, de la 1500 la 3000 de euro, bani cu care îți poți amenaja apartamentul, așa cum îți place, sau pe care îi poți folosi pentru achiziționarea unui alt apartament.

”Am ales să punem mai presus de orice confortul clienților noștri și pentru aceasta am deschis porțile unei noi promoții. Achiziționează un apartament în Solid Residence din zona Intim sau în Mamaia, zona Butoaie și noi îți mobilăm casa. Câștigi un voucher pentru mobila mult visată, valabil în magazinele Mesta piatră naturală și Solid Store, sau la achiziția unui nou apartament în proiectele Solid House, timp de 12 luni.”

Întreg regulamentul acestei promoții poate fi consultat pe site-ul www.solidhouse.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular