Senator Tit-Liviu Brăiloiu “Fie ca luminata zi a Sfântului Apostol Andrei să deschidă cetățenilor municipiului și județului nostru poarta unui viitor mai bun, mai sigur”

Cu prilejul zilei Sfântului Apostol Andrei, “cel dintâi chemat”, senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, candidat PSD Constanța pentru Senatul Românie, a transmis urări de bine și sănătate românilor -în general- și constănțenilor- în special. Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, candidat PSD Constanța pentru Senatul Românie, dorește ca această zi de mare sărbătoare creștinească “să deschidă cetățenilor municipiului și județului nostru poarta unui viitor mai bun, mai sigur”

“Dragi români! Dragi constănțeni! Dragi prieteni!

Astăzi, 30 noiembrie, celebrăm luminata zi a Sfântului Apostol Andrei, “cel dintâi chemat”, una dintre cele mai mari și mai simbolice sărbători ale creștinismului nostru romanesc.

Suntem poporul european onorat de originea apostolică milenara a creștinismului nostru. În tradiția Bisericii și a istoriei creștine, în general, încă din primele decenii ale mileniului I, Sfântul Apostol Andrei a poposit în Scytia Minor, pământul Dobrogei de astăzi, propovăduind Evanghelia.

Români! Derularea faptelor istorice a făcut ca această mare sărbătoare creștinească să premearga zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, a unității românilor de pretutindeni. Să fim convinși că este o binecuvântare simbolică, de cel mai bun augur.

Astăzi, aproape 700 000 de români își serbează ziua onomastică, rude dragi, prieteni, colegi de muncă. Cu acest minunat prilej, sunt onorat să adresez cele mai sincere urări de bine, de sănătate, de împliniri tuturor purtătoarelor și purtătorilor numelui Sfântului Apostol Andrei!

Dragi constănțeni! Fie ca această zi de mare sărbătoare creștinească să deschidă cetățenilor municipiului și județului nostru poarta unui viitor mai bun, mai sigur, purtător de frumoase împliniri sufletești, de realizările dorite în toate domeniile.

Sănătate deplină tuturor! La Mulți Ani!

Senator

Tit-Liviu Brailoiu”

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța

Executat de Dorian Punctro Press SRL

Mandatar Financiar – cod AEP 11200020

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular