Surse: Cîțu, propunerea mincinoasă? Pe margine se pregătește Dacian Cioloș

Am aflat cu toții în seara asta că Florin Cîțu ar putea fi din nou propunerea liberalilor pentru funcția de prim ministru. Ne aducem aminte că actualul ministru de finanțe a mai fost protagonistul unui scenariu asemnător, la începutul anului, atunci când a renunțat la a mai forma un Guvern, după doar câteva ore de la nominalizare, considerând că Ludovic Orban e mai potrivit pentru funcție.

Sursele noastre spun că Florin Cîțu nu va fi premier nici de această dată. Scenariul care s-a construit este în felul următor: Cîțu propune un Guvern, parlamentul îl respinge, din diverse motive, urmând ca soluția salvatoare pentru a putea avea un guvern votat de parlamentari să fie … Dacian Cioloș.

Astfel, liberalii n-ar trebui să dea explicații pentru cedarea funcției către USR, partidul aflându-se într-o situație care aproape îi obligă la această decizie.

Dacian Cioloș este un apropiat al președintelui Klaus Iohannis, a mai colaborat cu acesta din postura de premier și este în același timp soluția pentru a asigura majoritatea în Senat și Camera Deputaților.

Rămâne să aflăm împreună dacă acest scenariu va fi dus până la capăt.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular