Reprezentanții AUR îi transmit primarului Constanței că s-au săturat să aibă țurțuri pe calorifer

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor trag un semnal de alarmă, prin intermediul unui comunicat de presă, referitor la faptul că orașul Constanța este lăsat pradă frigului, în urma unor avarii în serie, survenite ba la RADET, ba la Electrocentrale S.A. (CET).

ȚURȚURI PE CALORIFERELE CONSTĂNȚENILOR!

Domnule primar, vă oferim numărul de telefon al domnului ministru, ca să aflăm când va fi furnizată căldura în Constanța!

Alianța pentru Unirea Românilor – Organizația Județeană Constanța, constată cu stupoare faptul că, de mai multe zile, au loc avarii succesive la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Aseară, am aflat că ultima avarie a fost remediată și că energia termică va fi furnizată în câteva ore. Astăzi, constatăm din nou că a fost o nouă avarie… de comunicare! Constănțenii nici la această oră nu beneficiază de căldură!

În realitate, este vorba despre o avarie a ELCEN, din subordinea directă a ministrului liberal al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, domnul Virgil Popescu, iar administrația locală nu își permite să deranjeze pe linie de partid.

„Domnule primar, Vergil Chițac, după ce ne-ați anunțat că municipiul nu va fi iluminat de sărbători, pentru că este „anul deceselor” și suntem în „doliu”, acum trebuie să și murim de frig? Dumneavoastră ați remarcat tristețea înconjurătoare? Starea depresivă a orașului? Dacă din perspectivă politică nu putem avea dialog, din perspectiva țurțurilor de pe calorifere se poate avea o soluție? Cum se încălzesc copiii? Bătrânii? La lumânarea de la capul patului? Pentru că acolo se va ajunge în câteva zile dacă nu se remediază urgent furnizarea energiei termice! Am sesizat că Primăria Constanța a informat astăzi că oferă consiliere psihologică gratuită. Se încheie cu AMIN?” – Dumitru Viorel FOCȘA, deputat AUR de Constanța.

În consecință, AUR Constanța îi oferă domnului primar numărul de telefon al ministrului Economiei, ca să afle și sutele de mii de constănțeni răspunsurile la două întrebări simple?

  1. De ce nu avem căldură?
  2. Când vom avea căldură?”

La finalul comunicatului, reprezentanții AUR îi transmit primarului Vergil Chițac numărul de telefon al ministrului Virgil Popescu, pe care însă nu-l vom face public, pentru că legea ne interzice. Suntem siguri însă că primarul are acest număr. De asemenea, confuzia reprezentanților AUR între ELCEN (CET București) și Electrocentrale S.A. Constanța, aparține reprezentanților partidului.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular