INFO: Stadiul Implementarii proiectului “3D – DIGITALIZAREA DELTEI DUNARII” COD SMIS 142553

Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din Întreprinderi Mici și Mijlocii, împreună cu partenerii noștri Unic Sports SRL și DRD PROCONS SRL, s-au angajat într-un parteneriat puternic pentru a implementa proiectul 3D – Digitalizarea Deltei Dunării, cod SMIS 142553. Scopul acestui efort comun este să sporească nivelul de competențe și cunoștințe al angajaților din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.
De la lansarea proiectului în data de 13.05.2022 până la data de 31.05.2023, am făcut progrese semnificative în atingerea obiectivelor noastre. Iată câteva dintre cele mai notabile realizări până în prezent:
1. Obiectiv Specific 1 – Cresterea constientizarii angajatorilor care isi desfasoara activitatea sau intentioneaza sa-si desfasoare activitatatea in sectoarele/domeniile economice cu potential competitiv identificate conform SNC si in corelare cu domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI in teritoriul ITI Delta Dunarii.
Rezultat: Am finalizat cu succes prima fază a proiectului, care a constat in cresterea constientizarii angajatorilor din cadrul intreprinderinderilor mici si mijlocii prin derularea unei campanii cu privire la importanta si necesitatea participarii angajatilor la programe de formare continua, prin furnizarea de servicii de formare profesionala in domeniul competentelor digitale/IT pentru 310 angajati.
2. Obiectiv Specific 2 – Identificarea si selectia a 310 PERSOANE – Angajati cu contract individual de munca (cu norma intreaga sau cu timp partial) ce provin din intreprinderi care-si desfasoara activitatea principala sau secundara intr-unul din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC si in domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI sau din intreprinderi care intentioneaza sa-si adapteze activitatea principala sau secundara la cel putin unul dintre aceste sectoare economice sau unul dintre domeniile de specializare inteligenta mentionate anterior, din care minim 32 se incadreaza in categoria angajatilor varstnici (55-64 de ani) si identificarea a minim 32 de IMM-uri din care min 3 IMM-uri vor fi sprijinite pentru introducerea de programe de invatare la locul de munca ce urmeaza a fi sprijinite prin proiect, teritoriul ITI Delta Dunarii.
Rezultat: Am reușit să implicăm 102 beneficiari în proiect, furnizându-le serivicii de formare. Aceasta a fost o realizare semnificativă în ceea ce privește extinderea impactul proiectului nostru.
3. Obiectiv Specific 3 – Implementarea unor programe de formare formala profesionala (autorizate ANC) pentru 310 Angajati cu contract individual de munca (cu norma intreaga sau cu timp partial) ce provin din intreprinderi care-si desfasoara activitatea principala sau secundara intr-unul din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC si in domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI sau din intreprinderi care intentioneaza sa-si adapteze activitatea principala sau secundara la cel putin unul dintre aceste sectoare economice sau unul dintre domeniile de specializare inteligenta mentionate anterior, din care minim 32 se incadreaza in categoria angajatilor varstnici (55-64 de ani)
Rezultat: Am implemantat un programe de formare profesionala pentru un numar de 10 angajati pana la data de 31.03.2023.
4. Obiectiv Specific 4 – 32 IMM-uri identificate si selectate pentru a fi sprijinite prin proiect-in vederea adaptarii activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI din care minimum 3 IMM-uri vor fi sprijinite pentru introducerea de programe de invatare la locul de munca.
Rezultat: Au fost selectate un numar de 14 imm-uri din 32, din care 3 IMM-uri vor fi sprijinite pentru introducerea de programe de invatare la locul de munca.
Ne-am angajat să menținem transparența și deschiderea în ceea ce privește evoluția proiectului nostru.
Patronatul National al Femeilor de Afaceri din Intreprinderi Mici si Mijlocii dorește să mulțumească tuturor celor implicați în proiect – de la echipa noastră dedicată, până la parteneri, susținători și beneficiari. Suntem recunoscători pentru sprijinul continuu și angajamentul vostru în realizarea obiectivelor noastre comune.
Pentru mai multe informații sau pentru a afla cum puteți contribui la succesul proiectului nostru, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon: 0744 502 399 Elena Coanda – Manager Proiect.
Contact:
0744 502 399 Elena Coanda – Manager Proiect.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular