INFO: Stadiul de Implementare al Proiectului 3D- DIGITALIZAREA DELTEI DUNARII – COD SMIS 1425553

Patronatul National Al Femeilor de Afaceri din Intreprinderi Mici si Mijlocii oferă o actualizare semnificativă cu privire la stadiul de implementare al proiectului nostru, realizat in parteneriat cu Unic Sports SRL si DRD PROCONS SRL. Suntem mândri să raportăm că proiectul a făcut pași semnificativi în direcția realizării obiectivelor noastre cheie și a îndeplinirii obiectivelor noastre.
In ultima saptamana, am atins următoarele milestone-uri notabile:
1. Au finalizat cursul de Operator Introducere Validare si Prelucrare Date, un numar de 10 participanti în data de 08.08.2023.
2. Au avut loc informari si intalniri cu reprezentati ai IMM-urilor in vederea informarii acestora cu privire la oportunitatile oferite de catre proiect prin participarea angajatilor acestora la cursuri de formare gratuite.
Aceste succese nu ar fi fost posibile fără angajamentul și eforturile extraordinare ale echipei noastre dedicată, precum și sprijinul partenerilor noștri.
Cu toate acestea, proiectul 3D – DIGITALIZAREA DELTEI DUNARII rămâne concentrat asupra etapelor viitoare și a obiectivelor noastre finale. Ne-am angajat să continuăm să lucrăm în strânsă colaborare cu toți cei implicați și să depunem toate eforturile pentru a ne atinge scopurile.
Pentru mai multe informații sau pentru a obține ultimele noutăți despre proiect, vă rugăm să ne contactați la ELENA COANDA – MANAGER PROIECT – 0744 502 399.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular