Proiectul 3D – Digitalizarea Deltei Dunarii – informatii de interes

In cadrul proiectului, toate companiile din zona ITI Delta Dunării care își desfasoară activitatea sau intentionează să își desfașoare activitatatea în sectoarele/domeniile economice cu potențial competitiv identificate conform SNC, au acces la cursuri gratuite privind competențele digitale.

Unul din obiectivele proiectului a fost să sprijinim 32 de IMM-uri, iar cu mai puțin de 2 luni înainte de finalizarea proiectului, suntem bucurosi să anunțăm că am depasit pragul de 32 IMM-uri a căror angajati au beneficiat sau încă beneficiază de dezvoltarea abilităților digitale astfel încât, să fie pregatiți pentru meseriile viitorului.

Digitalizarea este un subiect din ce în ce mai prezent în viețile noastre personale și profesionale, iar semnalul că 32 de IMM-uri din zona ITI Delta Dunării au luat decizia de a beneficia de sprijin este un semal important, pe care îl apreciem.

Până pe 25 Octombrie, companiile interesate să-și pregătească angajaii pentru viitor se pot înscrie ți pot accesa aceste beneficii, arătându-si interesul la adresa de email: office@pnfaimm.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular