Proiectul 3D – Digitalizarea Deltei Dunarii – informatii de interes

In cadrul Proiectul 3D – Digitalizarea Deltei Dunarii – un proiect dedicat tuturor companiilor din zona ITI Delta Dunării care își desfasoară activitatea sau intentionează să își desfașoare activitatatea în sectoarele/domeniile economice cu potențial competitiv identificate conform SNC si care au acces la cursuri gratuite privind competențele digitale.

Anunțăm cu bucurie ca încă 2 IMM-uri care își desfășoara activitatea în zona ITI Delta Dunării, au finalizat cu succes cursurile de digitale oferite în cadrul proiectului și încă 13 angajați sunt mai pregătiți pentru meseriile viitorului și sunt mult mai adaptabili la contextul nou al digitalizării și a meseriilor viitorului.

In plus, au fost identificate cele 3 IMM-uri care ai luat decizia implementării programelor de învățare la locul de muncă, ceea ce arată un semnal pozitiv al mediului antreprenorial privind interesul IMM-urilor de a-și sprijini angajații.
In toate aceste companii, se va implementa forma de învățare „Job Rotation”, a cărui rezultat, va fi modul în care compania se pregatește pentru a fi mult mai adaptabilă și pregatită pentru situațiile neprevăzute.

Companiile interesate să-și pregătească angajaii pentru viitor se pot înscrie si pot accesa aceste beneficii, arătându-si interesul la adresa de email: office@pnfaimm.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular