Sondajul Constanta INFO. Făgădău va câștiga Primăria Constanța relaxat

Probabil toată lumea a văzut deja sau a aflat despre cele trei sondaje de opinie aruncate în spațiul public, care analizează chipurile intențiile de vot ale constănțenilor pentru alegerile locale din 27 septembrie. Pentru că am avut propriile dubii legate de situația candidaților, am contactat o companie independentă din Constanța, cu care am mai colaborat și în trecut și am efectuat propriul sondaj. Rezultatele vi le oferim astăzi.

Sondajul Constanța INFO

Acum vă rugăm să ne permiteți să prezentăm și noi un sondaj, realizat chiar la comanda noastră, adică a publicației Constanța INFO, privind intenția de vot la alegerile locale din municipiul Constanța în septembrie 2020.

Eșantion de 1366 de persoane chestionate, dintre care 51,3% bărbați și 48,7 femei, cu vârste între 18 și 72 de ani, selecția fiind realizată din toate categoriile sociale și de pregătire profesională. Avem o marjă de eroare +/- 2.8% , și o acuratețe de peste 96%. Culegerea datelor din teren, prin chestionar, s-a realizat în perioada 1 – 6 septembrie 2020.

Intenția de vot pentru funcția de primar în municipiul Constanța (situație generală)

Cifrele ne arată că Decebal Făgădău este pe primul loc cu 31,32%, urmat de senatorul Vergil Chițac cu 25,15%, iar pe locul trei se poziționează Stelian Ion, candidatul USR-PLUS, cu 16,15%.

O apariție aproape spectaculoasă la aceste alegeri este Corina Martin care recuperează vertiginos și se plasează pe locul patru în preferințele constănțenilor, cu 7,73%, urmată la mică distanță de Horia Constantinescu cu 6,67%.

xl_efcae745d2 (1)

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular