Doors Club Constanta

foto-Club-Doors

Doors Club este locul perfect pentru a petrece serile alaturi de prieteni! Fie ca vii aici pentru a savura un cocktail exotic, ori pentru a celebra un eveniment personal, ori, pur si simplu pentru a te relaxa impreuna cu prietenii, stii ca vei avea parte nu numai de o selectie muzicala de calitate ci si de o atmosfera intima si prietenoasa, asa incat nu te vei plictisi niciodata.

In plus, in fiecare zi, la orele fericite ale diminetii, poti savura un ceai, o cafea sau orice alta bautura selectata in compania colegilor sau partenerilor de afaceri. Happy Hours!

Si pentru ca deseori organizam seri de week-end speciale cu concerte de muzica si evenimente live, vei avea ocazia de a te intalni aici fata in fata atat cu artisti consacrati ai scenei muzicale pop, folk, jazz si rock autohtone – cum ar fi Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Ada Milea, Harry Tavitian, Iris, Cargo, etc. -, dar si cu trupe si artisti ai scenei de teatru Romanesc independent, a caror performanta o vei aprecia altfel atunci cand savurezi un pahar de vin sau o cupa de sampanie.

De peste 6 ani Doors Club continua sa ofere Constantenilor ocazia de a petrece timpul liber intr-un mod destins si select. Poate ca nu degeaba, din cand in cand va trebui sa suni din timp pentru a rezerva o masa, cu atat mai mult in serile cu evenimente. Chiar daca uneori va trebui sa astepti pentru ea cateva minute, barul nostru este acum mult mai spatios si iti vom oferi astfel ocazia sa iti faci noi prieteni.

Vino si tu acum pentru a face parte din Doors Club Live Action!

Previous article
Next article

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular