Autoturism furat, descoperit la Negru Vodă

14042012199Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.P.F. Negru Vodă un autoturism marca FORD, model Transit, care figurează ca fiind furat.
În data de 05.04.2013, în jurul orei 07.45, la P.P.F.Negru Vodă, s-a prezentat pentru formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român J.I. de 29 ani, la volanul unui autoturism marca FORD, model Transit, de culoare albă cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
La cercetările efectuate poliţiştii de frontieră au constatat faptul că, certificatul de înmatriculare al autoturismului prezenta urme de falsificare, iar în urma verificărilor din bazele de date, s-a stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la furt” faptă prevăzută şi sancţionată de art. 26 raportat la art. 288, precum şi pentru fals şi uz de fals, faptă prevăzută şi pedepsită art. 291 din Codul Penal.
Autoturismul în valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negru Vodă, pentru continuarea cercetărilor.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular