Avocatul lui Nicușor Constantinescu dă de pământ cu D.N.A

Avocatul lui Nicușor Constantinescu dă de pământ cu D.N.A

Avocatul lui Nicușor Constantinescu dă de pământ cu D.N.A

Proverbul spune ”cine se aseamănă se adună” și se potrivește de minune atunci când vine vorba de avocatul Marius Mocanu și clientul său,  Nicușor Constantinescu. V-aduceți aminte de tonul acela arogant pe care se adresa înainte de ”vacanța” din state, președintele CJC? Cam pe același ton a răspuns astăzi avocatul său, minimizând la maxim decizia DNA de a cere extrădarea clientului său.

”Solicitarea de emitere a Mandatului de arestare international formulata de D.N.A. in vederea extradarii este o reactie inutilă la Solutia definitiva pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti in data de 10 iulie 2014, prin care s-a stabilit că Presedintele CJ Constanta, domnul Nicusor Constantinescu, nu a incalcat nici una din masurile impuse de controlul judiciar, intrucat la momentul solicitarii D.N.A. a masurii arestarii preventive, cat si la momentul punerii in executare a mandatului de arestare preventiva, Nicusor Constantinescu se afla in mod legal pe teritoriul SUA in vederea finalizarii tratamentului medical. Urmeaza ca pe data de 15 iulie 2014, avand in vedere Solutia Curtii de Apel Bucuresti din 10 iulie 2014, sa se dispuna anularea masurii de arest preventiv si implicit a mandatului emis in acest sens”. 

Iată, așadar, domnul avocat știe exact, ce va fi, cum va fi, nu e cazul ca noi toți ceilalți să ne mai batem capul. Până la data la care justiția va adeveri, sau nu, cuvintele avocatului Mocanu, clientul acestuia rămâne totuși un inculpat, cercetat penal, pe numele căruia s-a emis un mandat de arestare preventivă și care se ascunde de ceva vreme prin diverse apartamente de lux americane. Asta ca să nu ne aducem aminte că încearcă să-și justifice problemele de sănătate cu ajutorul unui medic condamnat pentru luare de mită, că tot vorbeam de proverbul cu cei care se aseamănă.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular