Care sunt atuurile produselor bio?

Produsele pe care le folosim zilnic, cum ar fi sapunul, gelul de dus, samponul, lotiunea demachianta etc, contin diverse substante chimice care cu timpul vor avea un efect negativ asupra sanatatii si frumusetii noastre. Faceti un experiment si cititi eticheta unor astfel de produse – veti vedea ca multe contin uleiuri minerale derivate din petrol, parabeni, fenoxietanol etc. Aceste substante, aplicate timp indelungat, sunt nocive pentru corp.

Din acest motiv, alegerea produselor naturale de ingrijire a corpului este esentiala. Trebuie insa sa faceti diferenta intre produsele naturale si cele bio. Produsele naturale sunt cele care sunt fabricate in totalitate sau in mare parte din ingrediente naturale, in timp ce produsele bio aduc ceva in plus:

– utilizeaza produse provenite din agricultura organica

– folosesc resursele naturale in mod responsabil

– se obtin prin procese de fabricare simple si curate

O gama de produse bio pentru ingrijirea corpului sunt cosmeticele Luna Beaute. Pe acestea le puteti cumpara chiar si online, de pe Bioki.rointrati sa vedeti oferta lor de cosmetice Luna Beaute. Aceasta marca de produse bio sunt certificate Ecocert, adica intreg procesul de colectare al ingredientelor, de productie si de ambalare corespunde cu normele ecologice.

Luna Beauté

Luna Beaute ofera o gama de produse concentrate pe un ingredient cheie: untul de Shea organic, in forma sa pura, nerafinata. Fiind neprelucrat, untul de Shea isi pastreaza toate proprietatile sale naturale. Puteti sa comandati aici unt de Shea bio, nerafinat, pentru calmarea, hidratarea, catifelarea, hranirea si protejarea pielii.

Pe langa untul de Shea, pentru fabricarea produselor Luna Beauté se mai folosesc active din alge marine: Alaria Esculenta si Chondrus Crispus, amandoua actionand impotriva imbatranirii si avand efecte de lifting.

Luna Beaute este cu siguranta o marca care respecta intocmai normele bio. Utilizand produse de acest gen, veti obtine urmatoarele beneficii:

– veti avea un corp mai frumos, deoarece ingredientele naturale folosite in produsele bio sunt in concordanta cu pielea voastra.

– daca sunt certificate Ecocert veti avea siguranta ca folositi doar produse naturale, obtinute printr-un proces de fabricatie care respecta toate normele.

– apeland la produse rezultate din agricultura biologica, veti ajuta la imbunatatirea apei, solurilor si aerului.

– veti avea acces la o gama larga de produse eficiente.

Acestea fiind spuse, cosmeticele Luna Beaute va asteapta pe Bioki.ro la preturi accesibile. Incercati-le si bucurati-va de adevarata ingrijire a corpului.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular