Ce mobila alegem, in functie de zodie

mobilaIn decorarea oricarei locuinte, mobila este cea care da forma fiecarei camere si de la care porneste cromatica si aspectul acesteia. Iar pentru ca fiecare proprietar are personalitatea sa, aceasta se va simti in decorare si in alegerea mobilei. Mobila de la Tamos este de calitate foarte buna, aici gasiti mobilier pentru fiecare zodie.

Berbec

Mereu in cautarea aventurii, extrovertit, dinamic si intreprinzator, berbecul are tendinta de a-si lasa o amprenta foarte vizibila asupra decorarii locuintei. Pe gustul acestuia este mobila minimalista, cu un design exploziv, dar totusi spatiul trebuie sa fie aerisit. Piesele de mobilier trebuie sa fie geometrice, simple, multifunctionale.

Taur

Acesta este un semn conservator care iubeste natura si pune familia pe primul loc. Acesta isi doreste un decor traditional in care primeaza confortul si luxul. Mobila trebuie sa fie din lemn masiv cu tapiserii moi si confortabile (unde este cazul), toate in culori pamantii. Obiectele de decor le prefera antichizate.

Gemeni

Acestia sunt persoane creative, carora le place sa fie admirati. Iar cand vine vorba despre decor, au o imaginatie foarte bogata. Locuinta lor va fi intotdeauna moderna, cu piese de mobilier dinamice, organice si cu forme cat mai abstracte. In plus, acestea sunt stilizate cu accente minimaliste si in culori contrastante.

Rac

De la aceasta zodie sa nu te astepti la prea multe surprize. Sunt o fire meditativa, iar confortul joaca un rol important pentru ei. Dintre toate camerele unei locuinta, racii vor pune accent pe dormitor. Decorul acestuia va fi romantic, cu perne multe si lumanari parfumate. Culorile preferate sunt albastru si argintiul.

Leu

Locuinta unui leu va fi impozanta, pentru ca si lui/ei ii place sa se impuna si sa fie in centrul atentiei. Va avea un design indraznet, cu elemente iesite din comun, care se remarca prin opulenta. Nu lipsesc obiectele dramatice, extravagante care vor atrage priviri. Aici se va regasi cu siguranta stilul exotic. Acesta poate fi reprezentat prin tesaturi cu animal print sau cu motive florale, in care vom regasi desigur si culorile preferate ale leului: auriul si portocaliul.

Fecioara

Aceasta este o persoana rationala, ordonata, cu spirit practic si cu deosebita atentie la detalii. In casa acesteia va fi mereu ordine, cu atentie asupra spatiilor de depozitare. Ii place sa combine lemnul cu metalul si sticla. In living prefera corpuri verticale cu polite, in hol dressing si pantofar, iar in baie toate lucrurile sunt organizate in cutii speciale.

Balanta

… este o fire echilibrata, combinand mai multe stiluri decorative intr-un mod armonios. El/Ea prefera spatiile aerisite, mari, dar, totodata, primitoare si calduroase. Culorile calde sunt preferatele balantelor. Stilurile abordate sunt mediteranean, marocan sau spaniol.

Scorpion

Acestia isi doresc intimitate si spatii restranse, unde sa poata profita de liniste. La ferestrele lor veti gasi draperii grele si mate. Prefera lemnul masiv cand vine vorba despre mobilier, atrasi fiind de siguranta obiectelor solide. In schimb, prefera covoare pufoase. Culorile favorite sunt inchise.

Sagetator

O fire independenta si intreprinzatoare, sagetatorul iubeste spatiile cat mai mari. Obiectele care domina locuinta sunt ludice. I se potriveste stilul pop art si orice stil jucaus, care le pune in valoare personalitatea.

Capricorn

Culorile reci sunt cele preferate de capricorn, iar stilul abordat este unul clasic si sobru, cu linii simple. In locuinta sa veti gasi canapele din piele, in culori inchise si piese de mobilier robuste, cu accente vintage si tesaturi mate. Camerele sunt simple, fara prea multe accesorii.

Varsator

Varsatorul este un adept al minimalismului care se remarca prin confort. Mobilierul ales de el este la moda, in culori de albastru, bleumarin si gri. Amenajarea va fi realizata din accesorii abstracte si gadget-uri de ultima ora.

Pesti

Cu latura lor artistica dezvoltata, pestii au firi vizatoare si sensibile. Ei aleg aranjamente neobisnuite, extrem de interesante, inconjurate de foarte multa lumina. Obiectele de arta vor invada locuinta in timp, iar tesaturile trebuie sa fie fine si diafane. Tema preferata este cea marina si accesoriile vor trage spre aceasta latura a lor.

Orice zodie ati fi, important este sa stiti ca la Tamos.ro gasiti mobilierul preferat, indiferent care ar fi acesta. Varietatea mare va permite sa va lasati imaginatia sa zboare.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular