Miercuri se oprește apa. Vezi dacă ești afectat

Pentru executarea lucrarilor de racordare a noului tronson din magistrala de alimentare cu apa din statiunea Mamaia, la sistemul centralizat de distributie, lucrari executate în cadrul Programului Opera?ional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoita sa întrerupa furnizarea apei potabile, miercuri 17 septembrie 2014, în intervalul 00,00 – 16,00.
Vor fi afectati de lipsa apei potabile consumatorii din:
– Perimetrul delimitata de strazile Aurel Vlaicu – Al. Lapusneanu – Aleea Lotus – Cismelei – Dispensarului – Aurel Vlaicu si punctul termic nr.142;
– Abonatii de pe b-dul Aurel Vlaicu, pe tronsonul delimitat de intersectiile cu bulevardele Tomis si Al. Lapusneanu, precum si cei de pe strazile adiacente: Diamantului, Smarandului, Opalului, Perlei si Aleea Universitatii;
– Aleea Hortensiei cu punctul termic nr.45;
– Satul de Vacanta si Complexul Dobrogea;
– Zonele Mamaia Nord, Hanul Piratilor, Mamaia Sat, Tabara de Copii Navodari;
– Zona Industriala Midia cu unitatile militare si Ecluza Navodari.
Pe perioada executarii lucrarilor de racordare la noua conducta, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apa la o parte din abonati, prin conducta de siguran?a de 200 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scazute pentru consumatorii din statiunea Mamaia.
Lucrarile executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrari “Extindere Retele apa/canal Mamaia si înfiintarea a 4 statii de pompare noi – ape uzate – localitatea Constanta”, în valoare de 20,47 milioane lei, din care SC RAJA SA asigura o cofinatare de 5,86 milioane lei. În cadrul acestui proiect, magistrala de distributie apa din statiunea Mamaia, a fost înlocuita în totalitate, pe o lungime de 10 km, conducta existenta având o vechime de aproape 50 de ani.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular