Claudiu Palaz: ”Mazăre și Constantinescu ar trebui să demisioneze mâine”

De cateva zile vedem pe toate posturile TV si in toata media scrisa sub titlul de „SENZATIONAL”, stirea ca Mazare isi va da demisia din functia de primar si din PSD, face senzatie in toate mediile in asa fel incat toata lumea se inchina ca la biserica dar din motive diferite. Astfel cei mai multi oameni oprimati de gruparea mafiota Mazare-Constantinescu se inchina ca in sfarsit au reusit sa scape de acest tandem iar ceilalti (putini la numar ce e drept) dar care fac parte din cercul de interese al lui Mazare ca ceea a spus la TV sa nu se indeplineasca si „sa-i lumineze nu stiu cine mintea” si sa nu o faca, mai ales ca la ultima aparitie am vazut ca umbla cu crucea in geanta.
Parerea mea este ca aceasta stare de metastaza a administratiei locale si judetene trebuie sa inceteze spre binele constantenilor si nicidecum al gruparii mafiote. De foarte multe ori „cei doi barbati” ai administratiei locale si judetene respectiv Mazare si Constantinescu au declarat ca isi vor da demisia din diverse motive, dupa care „au cotit-o ca dupa cires”, sunt convins ca nici de aceasta data cei doi baroni ai PSD-ului local nu vor fi destul de barbati sa-si duca la sfarsit acest act de onoare.
Ii provoc pe cei doi la un gest barbatesc si de curaj(pentru ca nu doare) sa-si inainteze demisiile din functiile pe care le detin, din fruntea administratiei locale si judetene pentru ca fac rau constantenilor si asta cat mai repede !
Deci domnilor Mazare si Constantinescu va dati sau nu demisiile pentru ca asa cum spune un proverb Popular „Vorba lunga e saracia……constantenilor” !

Claudiu Palaz, președinte PMP Constanța

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular