Folie termotransfer sau cum sa te promovezi cu ajutorul unui tricou

Promovarea nu e tocmai un lucru usor, in special cand nu ai bani si doresti sa iti promovezi formatia. E vorba de multe sacrificii, investitii si in cele din urma mai multe investitii. Desigur, produsul finit si faptul ca iti vezi fanii fericiti este o rasplata pe masura. Dar pana sa ajungi in acel loc trebuie sa muncesti din greu.

Ca orice formatie, ne-am dorit si noi sa avem tricouri personalizate. Desigur, optiunea tricourilor imprimate prin serigrafie a cazut din start. In schimb, am folosit servicii de aplicare folii termotransfer. Ne asteptam sa facem tricouri mai simple, doar cu numele trupei. Eu, cel putin, stiam ca foliile cu termotransfer aplicate pe tricouri nu se pot folosi pentru a crea modele prea complicate dar se pare ca m-am inselat.

Cand ne-am intalnit cu un reprezentant al firmei care se ocupa cu acest tip de imprimari, i-am aratat doar logo-ul formatiei iar acesta ne-a intrebat de ce dorim un model asa de simplu? Norocul a facut ca un coleg de trupa sa aiba la el pe un stic de memorie si modelul complex pe care il doream de la inceput. I l-am aratat tipului iar acesta a zis ca sa poate rezolva.

Tot nu am fost chiar convins ca foliile cu termotransfer pot fi folosite pentru modele asa de complexe asa ca i-am cerut reprezentantului un exemplu de tricou facut cu aceasta metoda. Acesta a acceptat si cand ne-am primit tricoul ne-am dat seama cat de ignoranti am fost. Ne asteptam sa primim un tricou cu o bucata de plastic lipita pe el dar am observat ca acesta era, de fapt, foarte elastic iar modelul nu s-a deteriorat. Am bagat de test trioul cu folia cu termotransfer in masina de spalat la un program mai “violent” iar cand l-am scos modelul era intact.

Foliile cu termotransfer s-ar putea sa fie viitorul pentru trupele la inceput de drum care doresc sa se promoveze. Astfel de folii gasesti si la Pin Grupla preturi accesibile. Nu uita: cand vine vorba de promovarea formatiei tale, trebuie sa dai tot ce ai mai bun. Pentru tricouri personalizate chiar merita sa folosesti tehnica cu folii cu termotransfer.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular