Ceasuri în valoare de 190 000 lei confiscate de inspectorii vamali

În data de 19  iunie 2015 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa  sud au reţinut în vederea confiscării 19 000 bucăţi ceasuri de mână, în valoare de aproximativ 190000 lei,  urmare  controlului efectuat asupra  unui container sosit din China pentru o societate  comercială cu sediul în Bucureşti. Autoritatea vamală a sancţionat societatea importatoare cu amendă contravenţională în cuantum de 3 000 lei.

 În data de 19 iunie 2015 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa sud, actionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra unui container sosit din China pentru  o societate comercială cu sediul în Bucureşti.

Urmare controlului fizic de specialitate efectuat, inspectorii vamali au constatat diferenţe între marfa existentă şi cea menţionată în declaraţia vamală, identificând  19000 bucăţi  ceasuri de mână  cu mecanism quarţ, diverse modele, în plus faţă de mărfurile declarate, în valoare de aproximativ  190 000 lei.

Conform legislaţiei în vigoare, reprezentanţii autorităţii vamale au sancţionat societatea comercială cu amendă în valoare de 3000 lei, iar bunurile au fost reţinute în vederea confiscării. 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular