Ceai verde si sapun, o combinatie excelenta pentru piele

Ceaiul verde este unul din cele mai bune ceaiuri din lume. Este bogat in antioxidanti, aminoacizi, vitamine (A, B, C si E) si minerale. Este foarte bun pentru ten si te ajuta sa tratezi tenul cu acnee, protejeaza pielea de razele ultraviolete, pastreaza tenul tanar si ii da stralucire. Cu atatea beneficii pentru sanatatea noastra, am vrea sa il introducem si in rutina de ingijire a pielii. O solutie usoara si la indemana e un sapun cu ceai verde. Il folosesti zi de zi, si in acest fel vei reusi sa iti rasfeti pielea cu proprietatile ceaiului verde.

Pe langa beneficiile pe care le are asupra tenului, ceaiul verde este foarte bun si daca il consumi, insa acum ne intereseaza efectele lui asupra tenului si cum ne poate ajuta sapunul cu ceai verde sa avem o piele stralucitoare.

Unul din efectele ceaiului verde este reducerea riscului imbatranirii premature a pielii. Din acesta cauza este des intalnit in compozitia produselor de curatare si infrumusetare.Pe masura ce imbatranim, organismul nu mai produce atat de mult colagen si elastina, proteine naturale care ne mentin pielea tanara si previn aparitia ridurilor. Un sapun cu ceai verde folosit cu regularitate va conferi pielii tale tinerete si prospetime. Ceaiul verde este un aliat impotriva timpului si ne poate ajuta sa invingem efectele sale asupra chipului nostru. Antioxidantii incetinesc imbatranirea, iar ceaiul verde este bogat in acest tip de substante care protejeaza pielea de particulele din organism asociate cu procesul de imbatranire. Un sapun cu ceai verde va face tenul mai  elastic si catifelat.

In cazul unui ten acneic un sapun cu ceai verde va avea un efect astringent benefic in cazul porilor dilatati. Asta inseamna ca folosirea unui sapun cu ceai verde repezinta o metoda eficienta de a trata acneea, fara a suporta consecintele utilizarii diverselor creme cu continut crescut de substante chimice. Ceaiul verde are puternice beneficii antiinflamatoare, de aceea un sapun cu ceai verde folosit pe o piele sensibila va avea un efect linistitor.

Specialistii au demonstrat faptul ca porusele bio care contin ceai verde sunt la fel de eficiente ca si produsele obisnuite insa nu au niciun efect secundar. Astfel, un sapun cu ceai verde lumineaza tenul si imbunatateste aspectul general al acestuia.

Nu e de mirare ca dupa ce s-au aflat beneficiile extraordinare asupra tenului, ceaiul verde a inceput sa fie folosit des in cadrul ritualurilor de ingijire. Odata ce si-a castigat locul in rutina zilnica de ingijire, sapunul cu ceai verde iti va aduce numai beneficii. Un ten curat e un ten rezistent ce tine pasul cu viata ta agitata!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular