Constanța s-a înnobilat cu o benzinărie modernă. Nobel Oil se va deschide în câteva zile

Ne-am obișnuit, noi șoferii, ca în materie de benzinării să apelăm de fiecare dată la cele câteva branduri cunoscute, deși știm că există diverse probleme cu care ne confruntăm la fiecare dintre ele. Unele bagă apă în combustibil de-ți crapă motorul în mijlocul iernii, altele au prețuri demne de țările de lux și câte și mai câte probleme.

Începând cu zilele următoare, în Constanța poți alimenta de la Nobel Oil, o nouă benzinărie amplasată pe șoseaua Mangaliei, în drumul către sudul litoralului. Reprezentanții companiei spun că noua stație vine în întâmpinarea clienților nu doar cu prețuri competitive dar și cu posibilitatea de a-ți plăti combustibilul la un automat, opțiune nouă în acest segment de activitate.

La lansarea oficială a stației au participat ambasadorul Marii Britanii în România, domnul Paul Brummel dar și Gustaf Nobel, unul dintre acționarii companiei, descendent al celebrului Alfred Nobel.

Deschiderea acestei benzinării este un semn foarte bun și arată că investitorii din Marea Britanie sunt gata să continue colaborarea în România. Sunt bucuros că este o benzinărie modernă și sunt sigur că va fi utila cetățenilor din Constanța și Dobrogea în general. Urez succes în continuare companiei Nobel Oil”, a declarat dl. Paul Brummel. 

Deschiderea celei de-a doua stații de distribuție carburanți reflectă succesul dezvoltării Nobel Oil în segmentul downstream al industriei energetice. Estimăm o dezvoltare continuă cu încă trei stații anul acesta. Cererea în piață este ridicată și anticipăm rezultate pozitive”, a precizat și Gustaf Nobel.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular