Pentru că vrea preț mai mic pentru apă, Valentin Vrabie a fost reclamat la Parchet de PNL Medgidia

Disperare mare în tabăra liberală din Medgidia. Cu toate uneltirile, cu toate mizeriile, cu toate conturile false de facebook pe care le-au folosit în această campanie electorală, liberalii lui Marian Odor n-au reușit să convingă electoralul local că merită să primească voturi. Realitatea, atât din teren cât și din sondaje, arată o susținere covârșitoare pentru candidatul independent Valentin Vrabie.

Situație pe care liberalii n-o pot digera, sub nicio formă. Așa că și-au pus toți specialiștii la treabă, încercând să găsească diferite căi pentru a opri ascensiunea vizibilă a candidatului independent.

Singura soluție pe care Marian Odor, avocata Gheorghiu și familia ei, angajată în marea majoritate la RAJA, au găsit-o pentru a-l opri pe Valentin Vrabie a fost o plângere penală împotriva acestuia, motivul fiind că independentul și-a permis să ceară semnături oamenilor în vederea inițierii unui referendum pentru scoaterea operatorului de apă din Medgidia.

plangere

Plângerea, nu este doar o modalitate de a-i pune piedică unui contracandidat dar este vizibil și o ripostă din partea candidatei PNL Georgiana Gheorghiu, care are evident tot interesul ca familia ei să încaseze salarii decente de la RAJA.  Avem de-a face așdar cu o campanie electorală în care candidații PNL își protejează interesele proprii și în niciun caz interesele oamenilor pe care pretind că vor să-i reprezinte.

Cu atât mai ridicolă este plângerea, în condițiile în care însuși Marian Odor a declarat în direct, în cadrul unei emisiuni televizate că dorește acest referendum, pe care acum îl contestă prin plângeri penale lipsite de temei.

În altă ordine de idei, respectivei plângeri i s-a răspuns în termen rapid, cei îndrituiți să verifice situația arătând că nu există vreo încălcare a legii la mijloc, nefiind în niciun caz vorba de un referendum cerut în același timp cu alegerile locale, așa cum mincinos au dorit să se înțeleagă cei care au depus plângerea.

Desigur, liberalii nu s-au oprit aici. Ei solicită Parchetului să verifice lista de semnături pe care a strâns-o candidatul independent, semnalând faptul că la mijloc ar fi vorba de date de identificare false. Se naște aici întrebarea: de unde știu liberalii acest lucru, neavând acces la lista de semnături? Oare, cumva, au trimis oameni care să semneze aiuristic, doar pentru a semnala mai târziu Parchetului acest lucru?

Concluzionând, am spune că e o ultimă încercare haotică a liberalilor de a încurca socotelile candidatului independent Valentin Vrabie și mai ales a medgidienilor care, pentru prima oară după mulți ani, au curajul să spere la un viitor mai bun.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular