Dragomir și Darie la PRU. De ce crede președintele Bădrăgan că ar fi o mutare potrivită

Informația că foștii vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir și Cristian Dragomir, vor trece la PRU Constanța a făcut înconjurul presei constănțene în acest weekend. Mutarea nu poate să surprindă, dacă privim contextul național, acolo unde, înainte de alegerile parlamentare, Partidul România Unită rupe hălci importante din Partidul Social Democrat, transferând unele din piesele grele căzute mai mult sau mai puțin în dizgrația lui Liviu Dragnea.

Tocmai de aceea, spuneam, faptul că foștii locotenenți ai lui Nicușor Constantinescu vor trece la PRU nu poate surprinde pe nimeni. Dincolo de faptul că președintele Dumitru Bădrăgan ne-a confirmat că există anumite discuții în acest sens, odată contactat, cunoscutul avocat a răspuns și la o întrebare pe care n-aveam cum să n-o punem. De ce tocmai cei doi?

”Dincolo de anumite suspiciuni, neconfirmate, sau de faptul că toată lumea îi lipește ca imagine de Nicușor Constantinescu, acești doi oameni au o experiență certă în administrația publică pe care ne-am dori să o punem în valoare, în sprijinul proiectelor pe care le avem pentru Dobrogea”, ne-a declarat Dumitru Bădrăgan.

O singură remarcă, se cere făcută din partea noastră, legat de această situație. Desigur, nu poți admite că mutarea ar fi una reușită pentru un partid încă mic așa cum este PRU, însă pentru ca noi toți cei care votăm să fim mulțumiți, domnii cu pricina nu trebuie să ocupe primele locuri pe listele de candidați ale partidului, pentru că asta ar însemna că partidul lui Bădrăgan se înscrie pe linia construită în ultimii 26 de ani de celelalte partide, aceea a jocurilor politice și ale listelor create oportunist și nu în sprijinul populației. Clasa politică trebuie schimbată, întinerită, ajutată cu persoane noi și competente.

Dacă o listă de senatori sau deputați se deschide cu Cristinel Dragomir sau Doamne Ferește cu Cristian Darie, acel partid nu merită votul dumneavoastră.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular