Îți poți transforma copilul într-un mic astronom. Iată detaliile

Observatorul Astronomic Constanta, din cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii (Delfinariu) redeschide portile scolii de vara “Priveste Cerul” pentru cei mici pasionati de astronomie.Va invitam sa invatam cerul instelat de vara si alte taine ale Universului.
Vom invata ce inseamna o constelatie, planeta sau galaxie, cum sa urmarim miscarea corpurilor ceresti si sa ne orientam pe cer. Pe data de 7 iulie la Observatorul Astronomic din Constanța incepem inscrierile.
Elevii au la dispoziție 4 sedinte pentru a învăța ce sunt planetele, stelele, cometele dar și multe alte informații despre univers. Intalnirile au loc o dată pe săptămână, vinerea și sunt adresate elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani.
Cei care nu reușesc să se înscrie în prima serie, de la 4 august, va exista și o a doua serie. Costul cursurilor este de 50 ron, dar oferă celor mici acces gratuit la Observatorul Astronomic din Constanța și la Planetariu. Pe timpul cursurilor, cei mici vor avea parte de proiecții 3D, activități distractive și concursuri. Ședințele au loc în fiecare vineri, între orele 10 și 11.00.
Relații la telefon 0766 436 310 sau la sediul Observatorului Astronomic din cadrul Delfinariului Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular