Primarul Năvodariului, alături de consilieri și oameni de afaceri, convocați de Nicolae Matei la o Deltă

Nicolae Matei a făcut ce a vrut în Năvodari. A tăiat și a spânzurat, după bunul plac și a împărțit legea așa cum și-a dorit. Până la punctul în care a executat niște ani de pușcărie pentru faptele de vitejie. Și-a ispășit pedeapsa și așteaptă dezondământul într-un alt dosar penal, deznodământ ce pare a fi tergiversat la nesfârșit de niște băieți deștepți, mai ales după ce Matei a acceptat să fie denunțător (azi nu li se mai spune turnători) pentru Direcția Națională Anticorupție.

Un singur mare neajuns a avut Matei, dincolo de perioada petrecută la răcoare, acela că n-a mai putut fi oficial primarul Năvodariului. A rezolvat însă problema, lăsând pe scaunul de primar un om care nu pare dispus să se dezică de stăpân, nici măcar la nivel declarativ.

Orgoliul exacerbat nu l-a lăsat însă pe Matei să ducă greu acestei situații în liniște. Olteanul, fost primar, a ținut morțiș să arate că sforile sunt trase în continuare de el. Prima dovadă clară a fost o delegație oficială în Turcia a reprezentanților Primăriei Năvodari, condusă chiar Nicolae Matei. Întrebați ce caută condamnatul penal Matei acolo, reprezentanții Primăriei au dat-o din gard în gard, spunând până la urmă că turcii au insistat ca fostul primar să fie prezent.

Astăzi, noi imagini cu Matei, Chelaru și o gașcă de consilieri și oameni de afaceri, ne-au parvenit prin intermediul adresei de e-mail, iar întrebarea pe care ne-o adresează semnatarul mesajului, este cât se poate de pertinentă: cine conduce de fapt orașul Năvodari?

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular