30 de localități, de 24 de ore fără apă și curent electric

Raportul primit de RAJA Constanța la ora 8.00 dimineața arată o realitate cruntă. Din cauza ineficienței ENEL, 30 de localități sunt de 24 de ore private de curent electric și implicit de apă sau căldură.

Noaptea trecuta, echipele furnizorului de energie au reusit realimentarea cu tensiune a surselor si statiilor de pompare din localitatile: Cotu Vaii, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Mircea Voda si Satu Nou si s-a reluat furnizarea apei potabile in aceste localitati.
Tot noaptea trecuta, din cauza vantului s-au inregistrat mai multe avarii la liniile de alimentare cu energie de la nivelul surselor din localitatile: Pelinul, Adamclisi, Pietreni, Cringu, Urluia, Zorile, Lanurile, Mereni, Osmancea, Ciobanita, Aliman, Vlahii, Viile, Viisoara. 
La ora actuala, la nivelul judetului din cauza lipsei de enrgie nu se poate furniza apa potabila in 30 de localitati: Crucea, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Amzacea, Comana, Dumbraveni, Darabani, Furnica, General Scarisoreanu, Plopeni, Poiana, Silistea, Tataru, Topraisar, Tepes Voda, Vilcele, Pelinul, Adamclisi, Pietreni, Cringu, Urluia, Zorile, Lanurile, Mereni, Osmancea, Ciobanita, Aliman, Vlahii, Viile, Viisoara.
Ca în fiecare an, ENEL nu va răspunde pentru aceste ineficiențe, fiind tratat ca un stat în stat.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular