Locuitorii Medgidiei, invitați la un miting de susținere pentru Victor Ponta

Vă mai aduceți aminte de Victor Ponta? Acel prim ministru pe care toată România îl hulea, mai rău decât pe Dragnea acum? Acel prim ministru care și-a falsificat teza de doctorat, pentru a părea mai deștept? Acel ”Ce faci Fă Doina?” Acel prim ministru care s-a văzut nevoit să demisioneze după ce zeci de tineri au murit în urma tragediei de la Colectiv? Același prim ministru pe care chiar Valentin Vrabie îl numea ”CRIMINAL”?

El este șeful lui Valentin Vrabie, acum. Șeful pe linie de partid, cel pentru care primarul Medgidiei va invita oamenii să voteze. Cel în numele căruia Valentin Vrabie va promite Medgidiei lapte și miere.

De la începutul mandatului și până în prezent, Valentin Vrabie a dormit. Când n-a fost la șprițuri cu prietenii și nu era ocupat cu înjuratul cetățenilor, avea grijă ca în Consiliul Local să fie aprobate tarifele RAJA pentru următorii 20 de ani. Era liniște, se înțelegea bine cu Luminița Vlădescu, pe care chiar el a propus-o viceprimar, iar Medgidia intrase așa, într-o stare de ușoară ordine.

Până când Vrabie a schimbat partidul, trecând de la proștii de la ALDE (așa i-a numit chiar el) la criminalul Victor Ponta (am citat tot din primar).

Și brusc, odată intrat în partid, Valentin Vrabie s-a pus pe scandal. După ce a aprobat tarifele apei, acum le vrea la jumătate?! După ce admite că a avut întâlniri periodice cu reprezentanții RAJA, acum spune că nu-i suportă și că prea se cred stăpâni.

Circ. Asta oferă Valentin Vrabie. Pentru că un lider poate oferi circ sau pâine, iar Vrabie e incapabil de a doua variantă.

Pe primarul din Medgidia nu-l interesează bunăstarea locuitorilor pe care-i păstorește. Urmează mai multe runde electorale, iar Vrabie e obligat să-și joace ultima carte ca politician și să arate că arte forță. Iar forța stă în numărul de oameni dispuși să te susțină.

Pentru a arăta că are susținere, Vrabie a pus-o de un miting. Chipurile, oamenii sunt invitați 10 minute să susțină scăderea prețului apei. În realitate, totul este depre imaginea lui Vrabie care se simte nevoit să demonstreze că e puternic, după zecile de derapaje în care a fost implicat în ultimii ani.

În realitate, medgidienii sunt invitați să demonstreze pentru Victor Ponta, care nu va ezita să spună ”iată ce puternici suntem la Medgidia”.

Probabil la fața locului vor fi câteva sute de oameni. Aduși de pe la firmele prietene, obligați să mimeze o susținere în care nu cred. Medgidienii adevărați, oameni inteligenți și obișnuiți cu politicienii ăștia de carton, nu vor ieși să susțină ”criminalul” Ponta, veți vedea.

Și, poate, dacă tot se întâlnește cu medgidienii, Valentin Vrabie le explică acestora de ce anul trecut a aprobat noile tarife ale RAJA, care în acest an nu-i mai convin. Suntem și noi curioși.

Și, ca să vedeți că avem dreptate, iată că deja, publicația noului partid al lui Vrabie și Ponta se laudă cu mitingul ce va urma.

pro

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular